Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye tényleg nem árt az orgazmus?

Ugye tényleg nem árt az orgazmus?

Figyelt kérdés
Egy hete voltam nőgyógyásznál. Másnap volt egy kis barnás vér, de úgy tudom, hogy ez normális. 2 napja együtt voltam a párommal, akkor nem sikerült elmennem. Nem is tapasztaltam semmit utána. Viszont ma a párom csak simogatott, úgy volt orgazmusom, erre estére látom, hogy vérzek. Mivel nem volt behatolás, így maga az orgazmus okozta. Ugye ezzel nem ártok a babának? (7 hetes)

2013. szept. 29. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy attól lenne...más is van együtt a párjával, mégsincs gond :) ha tovább vérzel, irány a doki :)
2013. szept. 29. 04:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha vérzel, mindenképpen irány a doki! Ilyen koraterhességnél előfordul haematoma, azaz bevérzés amire progeszteron tablettát szoktak felírni. Általában nincs belőle gond, nekem is volt, de lásson orvos! Minden jót!:-)
2013. szept. 29. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én pl el vagyok tiltva férjemtől.Vannak akik a terhesség végéig minden módon el vannak tiltva a nemi érintkezéstől. tavalyi vetélésem pont együttlétkor indult be, bár nekem más gond is volt, de szerintem akkor egy darabig szüneteltessétek az együtt létet és az orgazmust.ha vérzel azonnal menj az orvoshoz.
2013. szept. 29. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
7 hetesen ha vérzel akkor akár ügyeletre is mehetsz, ne várj vele, ha a baba jól van akkor is lehet szükség hormonpótlásra.
2013. szept. 30. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, de az első 12 hétben nálam is volt ilyen. Ha a doki megnézi a babát és megnyugtat, az neked is jó, lehet magnéziumot ír fel.... A második harmad már sokkal nyugisabb vetélés szempontjából, nekem nincs semmi bajom, jöhet a szex..:)
2013. szept. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!