Orgazmus kérdés?
Figyelt kérdés
Ha orgazmus után, nincs keményedésem, sem semmiféle mensiszerű görcs, akkor az nem árt a babónak ugye? Iagzából csak azért félek mert lassan betöltöm a 37. hetet és úgy hallottam beindíthatja a szülést, de nem tudok mit csinálni, mert álmomból kelek fel rá és beleremeg az egész testem tőle, de amúgy semmi más nincs. Utána elég aktív a baba.2013. aug. 21. 12:45
1/3 anonim válasza:
Velem is előfordult többször a terhesség alatt, hogy álmomban volt orgazmusom, én keményedtem is, és 39+6ra szültem :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nem az orgazmus inditja be (szerintem) a szülést, hanem a sperma puhitja a méhszájat, amiből lehet szülés!
Szerintem attól mert orgazmusod van attól nem lehet baj!:)
Kellemes éjjeleket:)))
3/3 anonim válasza:
elsó vagyok, orgazmus is beindíthatja, mivel méhösszehúzódásokat csinál, de ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!