"Csak" az orgazmus segithet?
A dokimnal ma vtam es kerdeztem h mi segithet beinditani a szulest es azt mondta h a nemi elet, a sperma... Probalkoztunk a parommal, de sajnos nem ment a behatolas, nekem fajt, tul szuk vok. :-( Ezert siman kielegitett. Nem kemenyedtem egyszerre, csak kesobb egy picit, alig eszrevehetoen. Nektek az orgazmus segitett? Ha igen, mennyi idore ra jottek a fajasok?
39 h km
A masik meg az h a Weleda gatmasszazs olajjal kezdtuk, vagyis azt hasznaltuk sikositonak h a behatolas konnyebben menjen (de ugyse ment...). Ez nem arthat ugye? Tudom h mindenkeppen kerul a huvelybe masszazskor, csak hatha nem mindegy mennyi...
Elso baba
az orgazmus nem indítja be a szülést, maximum segít ellazulni és bizonyos hormonokat termel.
a szex akkor segít, ha már érett a magzat a születésre. és konkrétan a spermának van köze a szülésbeindításhoz, azáltal, hogy méhszáj érlelő hatása van. de ismétlem, csak akkor, ha a baba kész a születésre!
egy szülésznő
hát nekem az orgazmus indította meg, és behatolás nélkül voltunk "együtt" :)
nem hiszem, hogy az olaj baj lenne, nyugi :)
könnyű, szép szülét! :)
Koszonom a valaszokat!
Jo lenne ha vmi beinditana. Iszom a malnalevel teat is. Orgazmusom is csak tegnap volt nagyon hosszu ido utan, ezert is bizom benne, mert az nem minden napos, de most a szulesig bepotoljuk ami elmaradt. :-)
Minden du./estefele setalunk. De arrol nem hallottam meg h ne ebedeljek hanem setaljak egy nagyot. Es h gondoltad kedves valaszado? Az ebed helyett setalni? Csak mert ezekben a melegekben nem szerencses sztem. Csak este...
Nem muszáj kipróbálnod, kedves kérdező.
Ausztriában egy kórházban ezt ajánlják szülésmegindításhoz. A nővér szerint sosem mond csődöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!