Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Gál névhez milyen fiú ill....

A Gál névhez milyen fiú ill. lány név illik?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki hogy kisfiúnk lesz és egyedül a Kristófnál álltunk meg hogy az megy hozzá.Viszont lány névvel abszolult nem készültünk.Szerintetek?

39+3 hkm.

2009. nov. 7. 13:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
fiunak nagyon jo a kristof..lanynak lehet amália vagy kata, alexa, blanka
2009. nov. 7. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem van Gál Péter ismerősöm, szerintem nagyon szép így. A lánya Gál Jázmin, az annyira már nem tetszik. Szerintem egy Gál Mónika vagy Gál Tímea sokkal jobban megőrzi a dallamosságot.
2009. nov. 7. 13:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Eszembe jutott még a Gál Petra, az valami isteni (mondjuk nekem alapból tetszik a Gál vezetéknév).
2009. nov. 7. 14:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Gál Ádám Gál Dániel Gál Ppéter Gál Zsuzsanna Gál Roxána nekem ilyen ismijeim vannak
2009. nov. 7. 14:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép név a Gál Kristóf. Nekem a Gál Georgina név nagyon tetszik.
2009. nov. 7. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Gál Krisztián és Gál Richárd nevű ismerősöm van
2009. nov. 7. 14:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és nem fogjátok elhinni a férjem Gál Péter Norbert és azért gondoltuk a Gál Kristóf Pétert.És kedves utolsó válaszoló a középső három névbe bele is trafáltál mert olyan nevű van is a családban :-))))
2009. nov. 7. 14:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Bocsi az utolsó válaszoló alatt a 14:07-est értettem :-)))

A Georgina nagyon tetszik.Fúú ezt tök jó ötlet.Majd mondom is a férjemnek és akkor szerintem ezzel a névvel megyünk be és ha mégis lány lesz ez lesz a neve.Köszike mindenkinek!!!!!!!!

2009. nov. 7. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
GAL GITTA HA KISLANY
2009. nov. 7. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Gál Gabriella

Gál Gréta

Gál Georgina

Gál Helka

Gál Alexandra

Gál Alexander

Gál Krisztián

Gál Gergely

Gál Bendegúz

Gál Zsombor

2009. nov. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!