Tervezett baba! Második terhességem! Mégsem érzem ugyanazt mint az elsőnél?
A kisfiam 4 éves, ő a mindenünk! Sőt, a nagyszülőké is! "tejben-vajban" fürösztjük. Most 27 hetes terhes vagyok a második kisfiammal és valahogy nem érzem ugynazokat a "határtalan öröm" érzéseket mint az első gyermekemnél.. Már szinte minden természetes. Nem is olvasom el hetente a baba fejlődését, nem vettünk még neki semmit... Bár minden megmaradt az első kisfiam után, na de azért az elsőnek ilyenkor már vásárolgattunk . (3 hónap múlva szülök) Babakocsit újat kap persze, és pár ruhácskát, cumit stb. szeretnék venni... Lehet mindjárt beülök a kocsiba és elmegyek venni valamit.. !
Mi lesz? Kinél volt hasonló? Nyugtassatok meg, hogy imádni fogjuk! (kész téboly, hogy ilyenekre gondolok!!)
Az elsőnél volt időm arra,hogy élvezzem a terhességem,órákig nyugiba beszéltem hozzá,olvasgattam stb stb és nagyon lassan telt el az a 9 hónap.
A másodiknál volt a pozitív tesztem aztán már mentem is szülni...
Imádni fogjátok ne aggódj!!!! :))))))
Amikor a kisfiammal jtszottam, sokszor el is felejtettem, hogy terhes vagyok. Nem olvasgattam naponta a fejlődés ütemét, és sokkal természetesebb volt az "állapotom"
Már 8 hőnapos a kislanyom, és ugyanúgy imádom, mint a kisfiamat!
Ne agyalj ilyeneken. Megszületik, veletek lesz, gondoskodni fogsz róla és imádni fogod.
Rutinból igen :))) csak egészséges legyen! Még ezen agyalok sokat nagyon. Ja és azon, hogy már holnap legyen itt a szülési időpontom, mert a nagy pocakom elég kényelmetlen.., és térjen vissza minden a régi kerékvágásba..:)
Hát akkor legalább nem vagyok egyedül a tébolyult gondolataimmal :)
köszi
Azért érzed ezt, mert már nincs meg az újdonság varázsa.
De ettől függetlenül ugyanúgy fogod szeretni.
Sőt, talán még annyival örömtelibb is lesz a babázás, hogy már gyakorlott anyuka vagy, és nem fogsz annyit stresszelni, mint az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!