Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tervezett baba! Második...

Tervezett baba! Második terhességem! Mégsem érzem ugyanazt mint az elsőnél?

Figyelt kérdés

A kisfiam 4 éves, ő a mindenünk! Sőt, a nagyszülőké is! "tejben-vajban" fürösztjük. Most 27 hetes terhes vagyok a második kisfiammal és valahogy nem érzem ugynazokat a "határtalan öröm" érzéseket mint az első gyermekemnél.. Már szinte minden természetes. Nem is olvasom el hetente a baba fejlődését, nem vettünk még neki semmit... Bár minden megmaradt az első kisfiam után, na de azért az elsőnek ilyenkor már vásárolgattunk . (3 hónap múlva szülök) Babakocsit újat kap persze, és pár ruhácskát, cumit stb. szeretnék venni... Lehet mindjárt beülök a kocsiba és elmegyek venni valamit.. !

Mi lesz? Kinél volt hasonló? Nyugtassatok meg, hogy imádni fogjuk! (kész téboly, hogy ilyenekre gondolok!!)

2013. szept. 28. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elsőnél volt időm arra,hogy élvezzem a terhességem,órákig nyugiba beszéltem hozzá,olvasgattam stb stb és nagyon lassan telt el az a 9 hónap.

A másodiknál volt a pozitív tesztem aztán már mentem is szülni...

Imádni fogjátok ne aggódj!!!! :))))))

2013. szept. 28. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor a kisfiammal jtszottam, sokszor el is felejtettem, hogy terhes vagyok. Nem olvasgattam naponta a fejlődés ütemét, és sokkal természetesebb volt az "állapotom"

Már 8 hőnapos a kislanyom, és ugyanúgy imádom, mint a kisfiamat!

Ne agyalj ilyeneken. Megszületik, veletek lesz, gondoskodni fogsz róla és imádni fogod.

2013. szept. 28. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Detto. Ha éppen mozog akkor eszembe jut, hogy ja tényleg terhes vagyok...Az elsőnél meg szinte egész nap rajta gondolkodtam. Biztosan nagyon fogjuk mi is, ti is szeretni, de gondolom már rutinból vagyunk terhesek :)
2013. szept. 28. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Rutinból igen :))) csak egészséges legyen! Még ezen agyalok sokat nagyon. Ja és azon, hogy már holnap legyen itt a szülési időpontom, mert a nagy pocakom elég kényelmetlen.., és térjen vissza minden a régi kerékvágásba..:)

Hát akkor legalább nem vagyok egyedül a tébolyult gondolataimmal :)

köszi

2013. szept. 28. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért érzed ezt, mert már nincs meg az újdonság varázsa.

De ettől függetlenül ugyanúgy fogod szeretni.

Sőt, talán még annyival örömtelibb is lesz a babázás, hogy már gyakorlott anyuka vagy, és nem fogsz annyit stresszelni, mint az elsőnél.

2013. szept. 28. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen.. egyáltalán nem stresszelek semmin, remélem ez így is marad. Várjuk azért nagyon a gyereket, csak máskép mint az elsőt.
2013. szept. 29. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!