Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műtéti beavatozás után mennyi...

Műtéti beavatozás után mennyi ideig tart a vérzés?

Figyelt kérdés
A múlthéten sajnos volt egy műtétem mert meghalt a babánk. A doki azt mondta hogy vérezhetek akár 3 hétig is kisebb kihagyásokkal. Kaptam Ergam cseppet hogy szedjem amíg vérzek. Elfogyott már, de néha még mindig vérzek. Normális ez? Nektek milyen tapasztalataitok voltak? Lehet csak lelki oka van?
2008. júl. 4. 13:18
 1/9 anonim válasza:
Nekem 2 napja volt a műtétem hasonló okokból és nekem azt mondta az orvosom, hogy 7-10 napig vérezhetek. De nekem már most is nagyon enyhe. Gyógyszert nem kaptam. De attól is függhet hogy milyen módszerrel csinálták, meg hogy szültél-e már.
2008. júl. 4. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem is enyhe. És inkább nyálkahártya mint vér. Nem veszélyes csak jó lenne már túlleni ezen az egészen.
2008. júl. 4. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia ,nagyon sajnálom ami veled történt ,velem hat hete tőrtént ugyanez.Nekem a műtét után volt erőss vérzésem még bent a kórházban,egy betét lett tele de az teljesen.Engem délben műtöttek,és este már teljesen üressen vettem ki a betétet.Két napig semmi aztán beindúlt a barnázás de nem volt vészes,ez pont tíz napig tartott de a barnázásba volt egy kis vér is,szerintem normális a hogy ha még vérzel,de ha erőssen gőrcsőlsz és nagy mennyiségű a vér vagy alvadt vér jön belőlled és ha szokatlanúl bűzös akkor azonnal a dokihoz.Nekem azóta már volt menzeszem na én akkór ijjedtem meg mert bórzasztó sok vér jött belőlem.Ebben a lelki dologban lehet valami mert ha eszembe jut ez az egéssz akkór borzasztóan begőrcsől a hasam,ha nem gondolokj rá nem fáj.Már voltam a hat hetecs vizsgálaton is és minden rendben van,azért gondolom hogy nállam is lelki okai vannak az állandó görcsölésnek.Jobbulást neked,fel a fejjel.
2008. júl. 4. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy hétig is simán vérezgethetsz!Nem gond, csak ne legyenek alhasi panaszaid, arra figyelj nagyon!

Nagyon sajnálom a történteket, szívből kívánom, hogy miharabb boldog legyél és várd a picikédet!

2008. júl. 4. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:
igen a doki ezt elmondta. de görcs nincs hál istennek, néha fáj a pocak kicsi de nem veszélyes. köszi a segítséget.
2008. júl. 4. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
szia nekem már két ilyen műtétem volt minda két alakalommal enyhe vérzésem volt két napig, de az elsőnél belázasodtama második héten és akkor kiderült hogy méhgyuladásom van antibiotikumot kaptam és rendben volt minden utána
2008. júl. 4. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:

még had kérdezzem meg hogy hány hetes volt a pici bebátok nekünk mind a kettő 5 hetes volt

és mit mondtak az okokról és javasoltak e a következő előtt valamit

2008. júl. 4. 14:09
 8/9 A kérdező kommentje:
11 hetes voltam első baba. egyelőre nem monddtak semmit, vissza kell mennem kontrolra gondolom ott mond a doki majd valamit. nagyon rendes meg segítőkész volt végig, egy csomószor bejött hozzám a kórterembe hogy hogy vagyok. szóval pozitív volt. neked mit mondtak?
2008. júl. 4. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
szia nekem semmit igazából nem lehet tudni hogyy miért történt ez velünk nekünk már van két egészséges kislányunk és ők a harmadikak lettek volna
2008. júl. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!