Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezném, ha valami baj van,...

Érezném, ha valami baj van, mondjuk megállt a szive?

Figyelt kérdés
A hétvégén nagyon kiborultam.Csak azért nem nyugtatóztak be mert terhes vagyok, még most is állandóan sírni tudnék.Egész éjjel 3/4 órát sikerült aludnom és a vérnyomésom még másnap is 130/75 körül mozgott.9 hetes kismama vagyok, elvetélni nem vetéltem mert nem véreztem és a hasam se görcsölt, de más baja lehet?
2007. okt. 1. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezt érezni lehetne, de ilyen esetben soron kívül menj el a nőgyógyászodhoz, pillanatok alatt meg tudja állapítani, hogy rendben vannak-e a dolgok. És kerüld az ilyen helyzeteket, sokat árthatsz vele a babának. Persze gondolom ez nem csak rajtad múlik, a környezetednek is figyelembe kéne venni az állapotodat, és nem szabadna ilyen helyzetbe hozniuk, főleg, hogy a terhesség elején amúgy is sokkal könnyebben kiborulsz, az első három hónapban nagyon labilis lehetsz idegileg, ezt tapasztaltam magamon is.

Egy 34 hetes kismama

2007. okt. 1. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp hívd fel a dokidat minél előbb és menj el egy vizsgálatra. Valószinüleg ha kiderül hogy minden rendben a picivel már az is meg fog nyugtatni valamennyire. Gondolj a babádra és ne hagyd magad ennyire felizgatni mert ebből baj is lehet!
2007. okt. 1. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nem vérzel és nem görcsölsz, sajnos a szív simán leállhat. Én így veszítettem el egy 15 hetes terhességet 1 évvel ezelőtt, és akkor 2 hete állt a szíve és nem lehetett érezni.

Most 5 hetes terhes vagyok, remélem rendben lesz minden.

2007. okt. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!