Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen vásárolta meg...

Ki hány hetesen vásárolta meg legelső babaruháját?

Figyelt kérdés
Vásárolt esetleg valaki úgy hogy nem tudta a baba nemét? Normális hogy 13 hetesen kis ruhákat nézek?
2013. szept. 26. 11:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én 14hetes voltam,amikor megvettem az elsö rugit,bár még a nemét nem tudtuk.Most 22hetes vagyok és sok minden megvan,már csak kis dolgok kellenek.Mivel veszélyeztetett terhes vagyok ,nem tudom mi lesz a vége felé,ezért a 7.hónapig mindent meg szeretnék venni.
2013. szept. 26. 13:55
 22/27 anonim válasza:
100%

Én egy kicsit kilógok a sorból. :) Mi az egyik decemberi nagybevásárlás (talán szilveszter) alkalmával vettük meg az első pár kis cipőnket, pedig akkor még híre hamva sem volt a terhességnek, csak megláttuk, és valahogy jött.. :) Májusban fogant a kisfiunk. :) Szóval ez egy "visszafelé babona", amolyan baba csalogató volt. :)

21 hkm

2013. szept. 26. 14:13
 23/27 anonim ***** válasza:
másnap lettem 12 hetes. akkor vettük az első 2 ruhácskát. ilyen téren nem vagyok babonás. :)
2013. szept. 26. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:
kb. 25. héten kezdtem el vásárolni, addig nem tudtuk 100%-ra a nemét. Pedig az elején eldöntöttem, hogy nem fogok tipikus lányos vagy fiús ruhákat vásárolni, de aztán annyira aranyosakat láttam, hogy végül jó pár lányos ruci bekerült a lakásba
2013. szept. 26. 14:40
 25/27 anonim ***** válasza:

Hat, en 17 hetes vagyok, venni meg nem vettunk semmit, de a sogornom mar ide hozott par zsak ruhat. Kertes hazbol panelba koltoztek, es nem fertek el a cuccok, a lanya meg mar 10 eves.

Babakocsit, kisagyat is az ovet kaptuk meg.

Jovo heten jonnek a festok, addig akarjuk a babaszobat kifestetni, amig ilyen ido van es kiszarad.

Szerintem sem azon mulik, hogy mi lesz a babaval, hogy valaki vasaril vagy nem. Mar en is nezegetem a kis ruhacskakat.

2013. szept. 26. 20:52
 26/27 lyna82 ***** válasza:
Nyugodtan vegyél használt ruhákat úgyis nagyon hamar kinövik.És egy-egy ruháról meg nem mondanád higy használt.
2013. szept. 27. 08:41
 27/27 anonim ***** válasza:
És aki a második babát várja és elsőről már van szinte minden?Nem ezen múlik.Elsőnél 16 hetesen megvettem az első kiszoknit.Most másodiknál is kb 20 hetesen megvettük az első már nem is tudom mit.Ami neki ugye sajátja nem örökölte nagytól.A babona butaság,nem emiatt történik rossz.36 hetes km
2013. szept. 27. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!