Ki hány hetesen vásárolta meg legelső babaruháját?
Hát remélem, hogy normális, mert én a 10. hétben vagyok, és legszívesebben bevásárolnék!!! :D
A baba neme lényegtelen, mert ne akarok tipikus rózsaszín kislányt vagy kék kisfiút. Jöhet a zöld, sárga, fehér, tarka-barka, mintás, bármi!
Én 22 hetes voltam amikor a párommal elmentünk megvenni pár babaruhát, cumisüveget ilyesmit. :)
37 hkm
Én is már elég hamar néztem babaruhákat, nagy butaság babonából nem venni. Aki elveszítette a babáját, anélkül is elveszítette volna, ha nem lett volna megvéve a babaruha... Nem értem miért adta el, a következő babának jó lett volna.
Jól tettem, hogy hamar megvettem, mert a 6. hótól kb. szigorú fekvésre voltam ítélve, (kínyilt a méhszáj) úgyhogy jó, hogy minden megvolt már 4,5 hónapos terhesen.
Ne higyj a babonáknak...
Előző vagyok- és már 4 hetes terhesen elmondtam, hogy babát várok. (na puff neki, mégsem ment el a baba, már két és fél éves:):):)
A baba nem ettől megy el, mert ruhákat veszünk, vagy elmondjuk, hogy terhesek vagyunk.
nem hiszek
14 hetesen volt egy életmentő műtétem, az is csoda volt, hogy megmaradt a baba, aztán sokáig az is kétséges volt, ki tudom-e hordani, meg tudom-e szülni stb. Nekem kétségem sem volt afelől, hogy minden rendben lesz, tudtam, hogy ez a gyerek nagyon akar élni... kb 20 hetes kortól (akkora épültem fel annyira, hogy mozgóképes lettem) vásárolgattam folyamatosan, a 36. hétre kész is voltam mindennel. (Pár nap múlva korababaként megszületett, makkegészségesen...)
Nem tudtuk amúgy, hogy fiú lesz-e vagy lány, így zömében fehéret vettem, meg bézst, életteli meg pasztel zöldeket, narancssárgát, némi citromsárgát, egy-két pirosat, csupa uniszex dolgot.
Lány lett, mivel korababaként új miniméretű kelengyét kellett beszerezni, ezért az már csakis nagyonlányos darabokból állt.
A fiamnál már 12 hetesen tudtuk a nemét, neki onnantól pótoltam a hiányzó darabokat (nem sok mindent kellett venni), nem foglalkoztam a babonával stb, fel sem merült bennem, hogy kellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!