Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen vásárolta meg...

Ki hány hetesen vásárolta meg legelső babaruháját?

Figyelt kérdés
Vásárolt esetleg valaki úgy hogy nem tudta a baba nemét? Normális hogy 13 hetesen kis ruhákat nézek?
2013. szept. 26. 11:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy vetélésem 2011-ben és nem vettem semmit :)majd rá 2 hónapra újra teherbe estem és olyan 4 hónapos kismami voltam amikor megvettük a babakocsit utána jött sorban folyamatosan a többi ruha stb" most 13 hós lesz a lányom "Még jó hogy megvettünk majd nem mindent mert 5 hós koromtól meg sem bírtam mozdulni a víztől a magas vérnyomástól stb.Most 5 hetes kismami vagyok megint és ha lány lesz végül is akkor már meg van minden :))))Egyébként tök normális dolog hogy nézegeted a ruhákat én is nézegettem nincs semmi rossz benne csak már nagyon várod:))))
2013. szept. 26. 11:46
 12/27 lyna82 ***** válasza:
Sziasztok!Én bevallom babonás vagyok,tehát csak ezután fogunk vásárolgatni.Szerencsére majdnem minden megvan a nagyobb tesó után,már csak alig pár dolgot kell beszerezni :-) 31hkm
2013. szept. 26. 11:47
 13/27 anonim ***** válasza:
Én még csak 12 hetes voltam,amikor olyan áron láttunk olyan babakocsit,amit kár lett volna kihagyni,így megvettük :D aztán 1-2 unisex ruhadarabot,16 hetesen a kiságyat :D 17 hetesen mondták meg hogy kisfiù,és ma,24 hetesen már ott tartunk,hogy szinte minden megvan :) Nem vagyunk babonásak.
2013. szept. 26. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:

Én 12hetesen vettem egy rugdalózát sapival :) Azóta csak egy body-t meg kis harisnyát :P én nem vagyok babonás,de azért megvártam a 12 hetet :)

18+6 hkm

2013. szept. 26. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
16 hetesen,és most 24 hetesen szinte minden megvan :)
2013. szept. 26. 12:31
 16/27 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy ennyien írtatok. Akkor nézem tovább a baba ruhákat :) Van olyan köztetek aki használtat vett vagy vesz? Apródon meg a vaterán nézem és olyan szép ruhák vannak és olcsók is.
2013. szept. 26. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:
Első vagyok,én nem vagyok babonás,de feleslegesnek tartottam hamarabb bevásárolni.Ismerősöm azért adta el a ruhákat,mert nekem akarta,hogy lesz még egy babája akkor a "halott baba" dolgaiba öltöztesse és azokat használja.Én a babakocsit is használtan vettem,nagyon jó állapotban volt,és ugy is adtam tovább,nagyon jó dolgokat lehet találni használtan is.
2013. szept. 26. 12:49
 18/27 anonim ***** válasza:
13as vagyok. Igen,én sok jò állapotban lévő használt ruhákat vettem. Ezeket még csak kinövik a babák,a legtöbb kisméretnek semmi baja és tényleg,senki meg nem mondaná,hogy használt.
2013. szept. 26. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor megtudtuk a nemét, anyukámtól kaptam egy rózsaszín cipőcskét kabalának, és elképzeltük milyen aranyos lesz benne! Ez volt 14+5 napon.

Barátnőm kb. 6 hetesen vett 2 zoknicskát, mert akkor volt a szülinapom.

Konkrétan a kiságyat 19 hetesen vettük meg. A ruhácskákat meg folyamatosan a 18. héttől. Nem éreztem soha korainak.

A baba ellátásához szükséges dolgokat a 28-30. héten.

40hkm

2013. szept. 26. 13:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 13 hetes vagyok és én is nézegetek, de venni még nem vennék:-) Nem babonából, de pl. karácsonyra se szoktam júliusban vásárolni, pedig a karácsony tutira minden évben megrendezésre kerül:-)

Lehet, hogy kapunk dolgokat innen-onnan, lehet, hogy lesz még jobb ajánlat, mint amit most találnék stb. Persze ha van soha vissza nem térő lehetőség, akkor nem érdemes kihagyni, de mindent megvenni szerintem még nincs értelme.

2013. szept. 26. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!