Nekem volt egy vetélésem 2011-ben és nem vettem semmit :)majd rá 2 hónapra újra teherbe estem és olyan 4 hónapos kismami voltam amikor megvettük a babakocsit utána jött sorban folyamatosan a többi ruha stb" most 13 hós lesz a lányom "Még jó hogy megvettünk majd nem mindent mert 5 hós koromtól meg sem bírtam mozdulni a víztől a magas vérnyomástól stb.Most 5 hetes kismami vagyok megint és ha lány lesz végül is akkor már meg van minden :))))Egyébként tök normális dolog hogy nézegeted a ruhákat én is nézegettem nincs semmi rossz benne csak már nagyon várod:))))
2013. szept. 26. 11:46
12/27 lyna82 válasza:
Sziasztok!Én bevallom babonás vagyok,tehát csak ezután fogunk vásárolgatni.Szerencsére majdnem minden megvan a nagyobb tesó után,már csak alig pár dolgot kell beszerezni :-) 31hkm
2013. szept. 26. 11:47
13/27 anonim válasza:
Én még csak 12 hetes voltam,amikor olyan áron láttunk olyan babakocsit,amit kár lett volna kihagyni,így megvettük :D aztán 1-2 unisex ruhadarabot,16 hetesen a kiságyat :D 17 hetesen mondták meg hogy kisfiù,és ma,24 hetesen már ott tartunk,hogy szinte minden megvan :) Nem vagyunk babonásak.
2013. szept. 26. 11:54
14/27 anonim válasza:
Én 12hetesen vettem egy rugdalózát sapival :) Azóta csak egy body-t meg kis harisnyát :P én nem vagyok babonás,de azért megvártam a 12 hetet :)
18+6 hkm
2013. szept. 26. 12:31
15/27 anonim válasza:
16 hetesen,és most 24 hetesen szinte minden megvan :)
2013. szept. 26. 12:31
16/27 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy ennyien írtatok. Akkor nézem tovább a baba ruhákat :) Van olyan köztetek aki használtat vett vagy vesz? Apródon meg a vaterán nézem és olyan szép ruhák vannak és olcsók is.
2013. szept. 26. 12:35
17/27 anonim válasza:
Első vagyok,én nem vagyok babonás,de feleslegesnek tartottam hamarabb bevásárolni.Ismerősöm azért adta el a ruhákat,mert nekem akarta,hogy lesz még egy babája akkor a "halott baba" dolgaiba öltöztesse és azokat használja.Én a babakocsit is használtan vettem,nagyon jó állapotban volt,és ugy is adtam tovább,nagyon jó dolgokat lehet találni használtan is.
2013. szept. 26. 12:49
18/27 anonim válasza:
13as vagyok. Igen,én sok jò állapotban lévő használt ruhákat vettem. Ezeket még csak kinövik a babák,a legtöbb kisméretnek semmi baja és tényleg,senki meg nem mondaná,hogy használt.
2013. szept. 26. 13:15
19/27 anonim válasza:
Szia!
Amikor megtudtuk a nemét, anyukámtól kaptam egy rózsaszín cipőcskét kabalának, és elképzeltük milyen aranyos lesz benne! Ez volt 14+5 napon.
Barátnőm kb. 6 hetesen vett 2 zoknicskát, mert akkor volt a szülinapom.
Konkrétan a kiságyat 19 hetesen vettük meg. A ruhácskákat meg folyamatosan a 18. héttől. Nem éreztem soha korainak.
A baba ellátásához szükséges dolgokat a 28-30. héten.
40hkm
2013. szept. 26. 13:20
20/27 anonim válasza:
Szia!
Én is 13 hetes vagyok és én is nézegetek, de venni még nem vennék:-) Nem babonából, de pl. karácsonyra se szoktam júliusban vásárolni, pedig a karácsony tutira minden évben megrendezésre kerül:-)
Lehet, hogy kapunk dolgokat innen-onnan, lehet, hogy lesz még jobb ajánlat, mint amit most találnék stb. Persze ha van soha vissza nem térő lehetőség, akkor nem érdemes kihagyni, de mindent megvenni szerintem még nincs értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!