Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon terhes vagyok?

Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
már ma harmadik napja, hogy elmaradt a menzeszem, de nem érzem semmi különösebb jelét annak, hogy terhes lennék. csak annyit hogy már korán reggel arra ébredek, hogy éhes vagyok, meg olyan, mintha mindig fel lennék fúvódva, és sokat járok pisilni, és álmosabb is vagyok, de lehet hogy ezeket csak beképzelem :( nem tudom, de nagyon szeretnék már egy kisbabát :) válaszotokat előre is köszönöm :)

2013. szept. 26. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne egyszerűbb tesztet venni?

Tök mindegy, hogy mi mit tippelünk, ha terhes vagy, akkor az vagy, ha nem akkor nem.

2013. szept. 26. 09:47
 2/7 lyna82 ***** válasza:
A leírtak alapján úgy tűnik baba lesz,de csak a teszt mond biztosat!Mindenesetre szurkolok,hogy összejöjjön a pici ;-)
2013. szept. 26. 09:54
 3/7 A kérdező kommentje:
csak nem akarom elhamarkodni, mert volt már olyan, hogy késett 10 napot is, de az azért volt mert petefészekcisztáim voltak, de ennek már kb fél éve, és azóta rendszeres.
2013. szept. 26. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Édesem, de akkor mit mondjunk?

ezek szerint kisebb az esély arra, hogy terhes vagy, de ettől függetlenül lehetsz az.

Megint marad az alapötlet: tesztelj!

2013. szept. 26. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos erre itt nem nagyon tudunk válaszolni. Csak a teszt adhatja meg a választ. Szóval hajrá! Drukkolok!:-)
2013. szept. 26. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:
olyan érzésem van vagy egy hete már, hogy mindjárt megjön. egy kér percig görcsöl, de nem túl erősen aztán meg elmúlik. és mintha feszülne a hasam is. terveztem, hogy várok vele hét végéig és, ha addig semmi akkor tesztelek :)
2013. szept. 26. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha terhes vagy, akkor max 4-5 hetes lehetsz. Ilyenkor nem feszül a has. A "mindjárt megjön" érzés is lehet a menzesznek a jele. Nekem, mikor késett, sosem éreztem, hogy meg akarna jönni, de van, aki igen.

Szóval megint nem vagyunk előrébb. Itt találgatunk, meg fejtegetjük a tüneteket, közben simán tesztelhetnél.

2013. szept. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!