Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valami bajom a kutyánktó...

Lehet valami bajom a kutyánktól, ha terhes vagyok? Yorkshire terrier, bent van a lakásban.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 08:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
dehogy lesz, ahogy a babának sem, ha rendesen van oltva féregtelenitve. Hogy gondoltad hogy minden kutyás elköltözteti a kutyát ha jön a gyerek??? Ez természetesen nincs igy és nem is szükséges.
2013. szept. 24. 08:37
 2/30 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Mi bajod lenne?
2013. szept. 24. 08:43
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
mármint a kutya rendesen van oltva féregtelenitve nem a baba természetesen....:)
 4/30 A kérdező kommentje:
Gondoltam, engem ő nem zavar. Csak mindig büdinek érzem, pedig a párom is mondta, h nem büdi. Kis korom óta mindig volt bent kutyusunk. Régen tacskó (11 évig) most meg a yorki. Tudom h ők nagyon tiszta kutyusok... Meg hát fürdetem rendszeresen, meg állatorvost is elég rendszeresen lát, az anyuék szomszédja állatorvos. Csak hát vannak egyesek akik szerint minden kutya koszos, büdös, férges, stb. és ijesztgetnek, h vmi bajom lehet tőle. Jó, most már nem hagyom h nyalogasson, de kidobni se fogom az biztos. És szerintem ha megszületik majd a pici, tőle se fogom teljesen elzárni a kutyust... A keresztfiunk volt úgy elzárva mindentől. Mikor nagyobb lett állandóan a fertőtlenitős szappan, stb... De gyenge is az immunrendszere. Nagyon sokszor beteg...
 5/30 anonim ***** válasza:
Nekünk is van kutya a lakásban. Minden hónapban visszük az állatorvoshoz vizsgálatra, szóval tiszta kis állat. Ha Te is tisztán tartod, semmi bajod nem lesz. Védőnőm és a dokim sem tiltott el tőle :)
2013. szept. 24. 08:47
 6/30 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lehet. Nekem eszembe se jutott, mikor terhes lettem. De ő olyan aranyos volt, az elejétől külön ment aludni, pedig nem is akartuk. De hidd el az rosszabb ha nincs. Nem kívánom senkinek. Főleg így a terhesség végére. De a kicsi is jobban fog viszonyulni az állatokhoz, ha ott lesz. Boldog babavárást.
2013. szept. 24. 08:48
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
aki ilyenekt mond annnak nincs kutyája, vagy csak kinti kutya aki max enni kap és ennyi. nem családtag. Teljesen jó a hozzáállásod, nem lesz semmi bajotok tőle. sok gyerek tanul meg ugy járni hogy pl a kutya fülébe kapaszkodik....
2013. szept. 24. 08:48
 8/30 anonim ***** válasza:
35%

Terhesen minden szagot sokkal érősseben érzel, ezen ne csodálkozz.

Ha a toxoplazmózis miatt aggódsz, beszélj az orvosoddal, van arra is szűrés. De ha ennyi ideje van kutyátok, akkor biztos átment már rajtad.

2013. szept. 24. 08:50
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Mikor terhes voltam, többen megkérdezték mi lesz a kutyával (1 éves mopsz). Mondtam mi lenne, természetesen marad. A fiam 15 hónapos, fő játszótársa a kutya, bármit megcsinálhat vele. Semmi bajod nem lesz a kutyától. Mivel terrier, azért majd a baba mellett picit jobban figyelj oda, de szerintem meg fogja szeretni a picit és jól meglesznek.
2013. szept. 24. 08:51
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszi! Mondjuk a miénk, mióta terhes vagyok sokkal többet van velem, mivel otthon vagyok, nem dolgozhatok. Ő hamarabb is érezte. Pont ez volt a fura... Mindig a páromhoz szokott bújni éjjel, most meg állandóan hozzám. Vigyáz rám a kis aranyos.:) Csak most kicsit zavarodott... Mert meg volt szokva, hogy naponta több órát is egyedül legyen. 4-5 órát is egyedül volt, mig mi dolgoztunk. Most meg anyu állandóan otthon van...

Amúgy tényleg olyan mondta, h bajom lehet, akinek igaz van kutyája, de kint. Senki nem foglalkozik szegény ördöggel... Meg van kötve és tényleg csak enni kap... Neki a kutya tényleg csak egy olyan állat, mint a sertés, vagy csirke, vagy has.

Párom is ilyen volt, mig nem lett benti kutyusunk. Azóta szeretgeti, gügyög neki. Imádja!!! Ő az első gyermekünk! :)

Igaz zavar a szaga, de nem adnám őt semmi pénzért!

2013. szept. 24. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!