Lehet valami bajom a kutyánktól, ha terhes vagyok? Yorkshire terrier, bent van a lakásban.
Terhesen minden szagot sokkal érősseben érzel, ezen ne csodálkozz.
Ha a toxoplazmózis miatt aggódsz, beszélj az orvosoddal, van arra is szűrés. De ha ennyi ideje van kutyátok, akkor biztos átment már rajtad.
Köszi! Mondjuk a miénk, mióta terhes vagyok sokkal többet van velem, mivel otthon vagyok, nem dolgozhatok. Ő hamarabb is érezte. Pont ez volt a fura... Mindig a páromhoz szokott bújni éjjel, most meg állandóan hozzám. Vigyáz rám a kis aranyos.:) Csak most kicsit zavarodott... Mert meg volt szokva, hogy naponta több órát is egyedül legyen. 4-5 órát is egyedül volt, mig mi dolgoztunk. Most meg anyu állandóan otthon van...
Amúgy tényleg olyan mondta, h bajom lehet, akinek igaz van kutyája, de kint. Senki nem foglalkozik szegény ördöggel... Meg van kötve és tényleg csak enni kap... Neki a kutya tényleg csak egy olyan állat, mint a sertés, vagy csirke, vagy has.
Párom is ilyen volt, mig nem lett benti kutyusunk. Azóta szeretgeti, gügyög neki. Imádja!!! Ő az első gyermekünk! :)
Igaz zavar a szaga, de nem adnám őt semmi pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!