Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes terhes vagyok múlthét...

13 hetes terhes vagyok múlthéten megvolt a 12 hetes Uh-m. Nem mondtak semmit mi lesz a következő vizsgálat. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
azt sem mondták, hogy mikor kell visszamenned a kezelőorvosodhoz? valaki csak mondott valamit...
2013. szept. 24. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:

16 hetesen vérvétel AFP vel. 18-20 héten genetikai uh.

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 24. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én 12 hetes vagyok..most volt az ultrahangom,nekem azt mondták,hogy a 18-20 hét között lesz a következő uh.akkor már megtudják mondani a baba nemét is.A nőgyógyász pedig azt mondta,hogy 3 hét múlva kell mennem legközelebb,ha minden rendben van...ha valami gond van akkor persze előbb...közben felkell keresnem a védőnőt is..én most megyek majd először.Remélem tudtam segíteni,de máskor nyugodtan kérdezd meg a dokikat,én is ezt tettem,hisz nekem ez az első babám nem tudom,mi hogy zajlik.. :) kellemes babavárást Neked :)
2013. szept. 24. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell megkérdezned az orvosodat mi a következő vizsgálat, ha az orvost elfelejtetted megkérdezni akkor a védőnődet is megkérdezheted, vagy felhívhatod az orvost (rendelőt, sztk-t) a neten is számtalan helyen fenn vannak a kötelező vizsgálatok.
2013. szept. 24. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a sok választ így hirtelen :) Sokat segítettetek:) Nekem is az első babám ezért is nem tudom mi ennek a rendje. De akkor szerintem vagy az orvost vagy a védőnőt felhívom és beszélek velük:) Mindenkinek további boldog babavárást. És szép napokat ;)
2013. szept. 24. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 16 hetesen AFP és 18-20. hét a köv. ultrahang. Illetve nekem közben még van egy vizelettenyésztés, mert az első vizeletmintában baktériumot találtak és most azt nézik, milyen jellegű. A háziorvoshoz is elküldtek belgyógyászati kivizsgálásra, a köv. védőnői látogatásig oda is el kell mennem, de szerintem ennek nincs annyira kötött időpontja, mint a 16 hetes AFP vizsgálatnak vagy a 12, 18-20. heti UH-nak.
2013. szept. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!