Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a születendpő...

Szerintetek a születendpő gyermeketetknek tudnia kell, hogy ő nem természetes úton született?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs benne semmi különös. Lehet, hogy mert mi is lombikozunk. Szeretném és tiszteletben tartanám gyermekemet (ha lenne már végre) úgy gondolnám, hogy ezt illene neki elmondani.Ez minimum. De viszont ismerek olyan embert, aki semmi féle képpen nem szeretné, hogy megtudja, ne tudja milyen "szerencsétlenek" voltak a szülei.

Mellesleg (kérdés a kérdésben) érdekelne, mitől van az, hogy egyre csak nő nő a meddő párok száma. Várnék erre is válaszokat, ha lehet. Én két dologra tippelek. Jelenlegi kilátástalan, stresszes élet, és a csernobil, amitől az orvosok tartózkodnak.

Hamarosan elkezdhetjük az első stimulációt (ICSI) és most totál rá vagyok kattanva. Ideges vagyok.

Köszi a válaszokat. :)

2013. szept. 25. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ti vagytok a szülei, szóval a többi meg nem számít:-) Biztos nem igazán fogja zavarni. Főleg, hogy mire felnő már több millió lombik és fagyibaba szaladgál majd a világban. Sőt most olvastam, hogy egyszer talán a romantikus módszert már csak leírásokból fogják ismerni az utódaink. :-)
2013. szept. 25. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem termeszetss, ha oszinte vagy vele, ebben is. Az enyemek ugyan spontan fogantak, de mindharom csaszaros igy nalunk azt mondjuk: kibujt, nem megszuletett. Sor a 6 eves aztbis tudja mar, hogy az unokatesok nem ott bujtak ki, ahol o meg a hugai. Ha kerdez en mindig elmondom neki az igazat ezzel kapcsolatban.
2013. szept. 25. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!