12hetes terhes vagyok és gyomorfájdalmaim vannak. Ez természetes a terhesség alatt, vagy csak olyat ettem amit nem kelett volna? Milyen tipusú gyógyszert vehetek be?
Nekem a savam lett sok és akkor voltak ilyen gondjaim. De szedtem Rennie-t, rágcsáltam olyasmit, ami csökkentette a savamat és aztán jobb lett. De persze okozhatja olyan kaja is, ami nem tetszett a gyomrodnak.
Legyél figyelmes az étkezéssel.kapcsolatban, hátha rá sikerül jönni, hogy mi okozza a panaszaidat !
Jobbulást Kismama és boldog pocakos hónapokat kívánok ! :)
Detto, 12 hetes vagyok, es neha ugy faj, gorcsol a gyomrom, alig birok felkelni.
En Salvus vizet vettem, nagyon sok kismama issza, ea eskusznek ra, nezz utana te is a neten, allitolag nagyon jo.
Probalok kekszet ragcsalni, a tej is jo ra.
Tok durva, hogy milyen sokan kinlodunk ezzel. :)
En is ugy vagyok sokszor, hogy ha eszem nem jo, de kozben meg ehesnek erzem magam, ha nem eszem.
Eddig tudtam inni, napi 2-3 litert, de most mar az sem megy, ami baj. Valahogy ha iszom, kavarog tole a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!