Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék, hogy ne menjen...

Mit tehetnék, hogy ne menjen fel a vérnyomásom? Már nagyon nehezen viselem így a végét.

Figyelt kérdés
Teljesen problémamentes terhességem volt, egyedüli problémát az jelentette és jelenti most is, hogy az orvosnál, illetve a kórházban nst után szinte mindig 140-150/90 a vérnyomásom. Itthon, védőnőnél, háziorvosnál azonban teljesen jó értékeim vannak, egyszerűen ahogy meglátom a nőgyógyászomat illetve belépek a szülészetre elkap a pánik. Emiatt most már be akar fektetni az orvosom és a szülésznőm, mert félnek, nehogy toxémia legyen a háttérben (fehérjét nem találtak a vizeletben, és a vizesedésem sem durva, nst-k is hála istennek jók, uh-n sem mutattak ki semmi gondot). Már csak másfél hetem van a kiírt időpontig, olyan jó lenne, ha ezt a rövid időt még itthon a férjemmel kiélvezve tölthetnénk és szépen a maga medrében indulhatna meg a szülés. Mit tehetnék, hogy ne legyen a kórházban megint magas a vérnyomásom? Már attól ideges leszek, hogy 2-3 naponta mennem kell ellenőrzésre, és meglátom a szülésznőm arcán, hogy már megint magas és nem tudják, mint kezdjenek velem. A befektetéstől is ódzkodnak, mert attól félnek, hogy bent csak magasabb lenne és az idegeskedés sem tenne túl jót.
2013. szept. 25. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van,csak én még csak 18 hetes vagyok..már kaptam dopegit-et is vérnyomásra,viszont ha beveszem szédülök,mert alacsony lesz...szóval nekem is nődoki fóbiám van :D
2013. szept. 25. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Sedatif PC homeopátiás nyugtató, kifejezetten stresszhelyzetek előtt veszem be, mert én is fehér köpeny allergiás vagyok, ha nem veszem be már érzem, hogy kalapál a szívem vizsgálat előtt.Multkoriban nem vettem be, és 144/90 volt a vérnyomásom, és tudom, hogy csak addig tart, míg vizsgálnak, mióta vérnyomásmérés előtt fél órával elszopogatok egy ilyen bogyót azóta normális értékeket mérnek.Amúgy is, ha alapból felhúznak valamivel elszopogatom, és utána rendben vagyok:)
2013. szept. 25. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!