Ez szerintetek mire utalhat? Tapasztalatokat várok.
Múlt hónapban 28. napra jött meg a menzeszem. Nekem amióta az eszem tudom az első 2 nap brutálisan meg van a maradék 3-4 napban lecseng.
Most 27 napra jött egy pici barnázás, én ezt egyáltalán nem mondanám menzesznek.. És napok óta iszonyat szédülök. Illetve 2 napja éjszakánként 3szor felkelek arra hogy pisilnem kell.
Szerintetek lehetek terhes? Illetve már érdemes tesztet csinálnom?
Már nagyon várjuk Őt, de túl hamar sem akarok tesztelni hogy megint csalódjak..
Az hogy éjszaka fel kell kelned többször is pisilni az jó jele a terhességnek de szerintem is várd meg legalább a pénteket! Sok sikert drukkolok majd írd meg hogy mi lett az eredmény :)
32+2hkm :)
Nekem is egyik jele a sűrű pisilés volt, így hátha... :)
De azért sztem is várj vele hétvégéig ... én is majd meg őrűltem a nem várt kimaradását követően kb 1 hétre rá csináltam egy tesztet, de nekem akkor még halvány volt, nem mertem beleélni magam, + 3 nap múlva megismételtem. Akkor már egyértelmű volt. :)
Sok szerencsét és legyél kicsit türelmes :)
Nekem a nagytesó esetén az volt gyanús, hogy túl hamar jött meg, és az is gyenge volt, sokáig tartott viszont. Én mondjuk ébredési hőt is mértem, az nem esett vissza. Aztán 6 nap vérezgetés után csináltam pozitív tesztet. Már 6 éves az én kis "KÉT CSÍKom".
Kistesó még pocakban. Vérzés nem volt, 10 dpo-n teszteltem, pozitívan.
Drukkolok! A túl korai pecsételés lehet beágyazódástól is, szóval hajrá, tesztelj! És mindenképp írj eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!