Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a kislányom mozgását,...

Ha a kislányom mozgását, rúgását nagyon gyengén és ritkán érzem az utalhat fejlödési problémára?

Figyelt kérdés

34hkm vagyok ès igazàbol amiota èrzem mozogni ez azota így van.

Sokan mondjàk hogy nekik mennyire mozog,nekem meg nem.Ez mièrt van?Normàlis ez így?

2013. júl. 24. 06:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Van akinek ˝lustább˝ a baba, de az nem baj, ha az orvos nem szól hogy gond lenne, van olyan ismerősöm, akinek 4 gyereke van, és mind a 4 terhességénél alig-alig érzett valamit,és születésüknél kiderült, hogy minden rendben van velük, csak lustábbak voltak, az átlagnál.

Szerintem nincs semmi gond a babáddal :)

2013. júl. 24. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs a babádnak semmi baja. Kinek mi az erős mozgás, ki mit szokott meg a babájától. Ha most a napokban lustult volna el akkor érdemes lenne dokinak jelezni, de ha már régóta így van akkor ő ilyen mozgású és kész. Attól is függ melyik baba hol fekszik. Nekem pl. semmi pocakom nincsen pedig már 24 hetes vagyok, és bár elvileg alhasban kéne éreznem a picit hát az enyém főleg a gyomrom alatt szokott matatni. Kérdeztem a dokit ez most akkor baj-e, de mondta, hogy nem. Az én apróságom befészkelte magát a medencémhez és ott növeszti magát. Mondta, hogy attól se ijedjek meg ha egyik napról a másikra egyszer csak kifordítja magát és hatalmas pocakom lesz.
2013. júl. 24. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez a harmadik terhességem, a két első gyermekem soha nem mozgott ennyit pocakban, mint ő. Tényleg most érzem azt, hogy napjában többször is ki akarja rúgni a hasam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne másokéhoz hasonlísd a terhességed, mert mindegyik más. Figyelj a saját babádra, és ha az eddigi mozgásához képest lustult volna el, akkor kezdj gyanakodni. De ahány hetes vagy, már a helye sem akkora, mint eddig. Ha érzed őt naponta többször, az jó, nem kell, hogy szétrúgja a pocakod :-)
2013. júl. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!