Megfázás! Terhesség alatt milyen gyógyszereket lehet szedni megfázásra?
Szia! Pont ebből mászok ki.
Paracetamol tartalmú gyógyszereket szedj! (Panadol, Rubofen).
Orrcseppet NE használj! Lehet kapni olyan orrsprét, amiben tiszta sós víz van. Azt használd!
Tudtommal mentolosat sem szabad!
Illetve mentolos orrstiftet sem.
Van az a vietnámi balzsam, tudod, az a kámforos. Azt sem szabad.
Szedd a panadolt 3x1, langyos, mézes, citromos tea, és feküdj sokat. Ennél többet nem igazán lehet tenni.
Gyógyszerrel nekem 4 nap az ilyen, de most már 1,5 hete benne vagyok. Bár sokkal jobb már a helyzet.
Tarts ki!
Kamillateával inhalálj, citrom olajat párologtass, ágy mellé félbe vágott vöröshagyma és feküdj le pihenni.
Azon kívül hívd fel a védőnőt/nőgyógyászt, hogy mit ajánlanak.
Nekem az orrszi porszi orrspray vált be, mikor el volt dugulva az orrom.
Inkább forró sós vízzel inhalálj.
Aki allergiás, annak többet árt, mint használ a kamilla. (A bátyám majdnem meg is fulladt...)
Náthára gyógyszer nincs. És nem is kell. C-vitamin, lázcsillapítás (ez fontos, ha van láz!!) És olyan orrspray amit patikában, vagy orvos javasol.
Azt szokták mondani, hogy gyógyszer nélkül 1 hét, gyógyszerrel 7 hét nap alatt múlik el. :P Kellemetlen, de tényleg csak azt kell használni, ami nagyon muszáj.
Nekem a doki oscillococcinum-ot ajánlott! Ez egy homeopátiás gyogyi,amit várandós nők is szedhetnek :) Nekem kezd hatni,mert jobban vagyok + teázom .Nagyon jó a citrom is megfázásra,persze ha megtudod enni pusztán :) én imádom..
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!