Fél éves babának megfázásra milyen (NEM HOMEÓS! ) gyógyszereket szoktak adni?
Megfázásra nem kell gyógyszer!
C- vitamin csepp, anyatej
Ha lázas lázcsillapító.
Köszönöm szépen!
A cebiont szoktam adni neki minden nap (8 cseppet), megelőzésképpen is. Szerintetek most adjak többet? Vagy többször?
Sajnos nem anyetejes a babám, így az anyatejre nincs lehetőség :( :(
Már kapott egy noraminophenazoni kúpot, van nurofen szirup is, azt éjszakára tartogatom, ha jobban belázasodna (most 38 fenékben).
A drnő sajnos egy hétre elutazott, így nem tudom megmutatni neki most a gyereket, és azt mondta, h a helyettesét csak vészhelyzetben hívjam.
Nagyon félek, hogy nehogy tüdőgyulladása legyen, de lehet, hogy csak túlaggódom az egészet :( :(
Egész éjjel sírt szegénykém, pedig soha nem szokott :(
Mi az hogy a helyettesét csak vészhelyzetben hívd??
Eldobom az agyam.
Nálunk múltkor szabin volt mi dokink, levittem ahhoz, aki helyettesítette.
első
A lazcsillapitas kohogescsillapitas stb melle hazipraktikanak nagyon jo, ha a furdovizebe kamillteat onesz.Parasitod a levegot es surun szelloztetsz.
Ne a hatan aludjon vagy akkor ne viszintesen, hogy ne a tudejebe folyjon a valadek.
Ha oldalt vagy hason alszik akkor kifele tud urulni.
Meg egy tipp ami nagyon jo: amikor furdik keszits oda egy talba forro vizet (olyan forrot amibe bele tudsz nyulni) es meleg vizes kezzel (lehet ksmilla tea is) probald kiszedni a valadekot az orrabol.Tudom, hogy nem guszta, de ha beteg a gyerek en ilyennel nem foglalkozom.
Jobbulast kivanok.
Szerintem is orvos, vidd be, aki ott van helyette, megnézi.
A Panadol szuszpenzió csillapítja a tüneteket (ha fáj a torka vagy enyhe láza van), a Baby Luuf segíti éjszaka a lélegzésben, a Nasivin legenyhébb változata, mi direkt újszülötteknek van (éjszakára, hogy ne duguljon be az orra), Cebion cseppek (szerintem nem kell többet adni). De azért orvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!