OTP egészségkártyával milyen gyógyszereket tudok venni 1 éves kislányomnak adómentesen? Van erre valami honlap?
Nekem Honvéd EP kártyám van, én úgy szoktam kérni azokat a dolgokat, amiben nem vagyok biztos, hogy lehet (pl múltor a naptejet, máskor vitamint) hogy olyat szeretnék , ami mehet eü kártyára.
Sima gyógyszer, krém, oltás..ezeket mind lehet.
Ami OGYI-s az mind jó.
De kártyával vettünk pár éve matracot, voltunk üdülni.
előző
Vitaminok közül lehet at Eurovit-et az tuti.
Szia!
Sajnos még én sem találtam összefoglaló honlapot erről, de igen, azokat a gyógyszereket illetve gyógyszernek minősíthető termékeket, amiknek van OGYI száma.
Amit receptre felírnak vagy felírható azok biztosan.
Babaápolási termékek, pl.: így vettem fürdetőgélt, sampont a fiamnak.
Az OTP Egészségpénztár oldalán, város, konkrét gyógyszertár alatt rákereshetsz, hogy hol mit, mert ez sem egységes. Az OGYI-sok mindenhol, de a többi termék nem mindenhol. Nemrég vettem anyumnak valamit, amit az egyik patikában megvehettem kártyára a másikban nem. Ilyen volt az egyik vitaminkészítmény is, tehát érdemes kérdezősködni.
Nálunk van itt egy üzlet (Salus Gyógypont), ahol lehet venni gyógycipőket gyerekeknek és sok mást, itt vettem pl.: Aventes mellszívót is kártyára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!