Dr. Kriston Borbála Mezőkövesd. Jár hozzá valaki?
Friss,múlt heti tapasztalataim vannak,megosztom:
Szerintem is kicsit fura a stílusa!
Bementem,bemutatkoztam,majd annyira lekezelően kérdezte,hogy mi a problémám,majd amikor megmondtam vágott egy grimaszt(ciklus közepén 3-4 napig is elég erős vérzésem volt,nem csak pöttyözés).
Vizsgálat fájdalmatlan és alapos volt,ez ügyben nem tudok panaszt mondani,mert figyelmes volt.
Ami nem tetszett,hogy mivel a vizsgálat alapján semmi nőgyógyászati panaszt nem talált,nem is nagyon foglalkozott vele a továbbiakban.
Mindenképpen valamilyen más problémára(pl.vércukor,vérnyomás) gyanakodott,és azt is mondogatta,hiába mondtam,hogy ezek rendben vannak(és valóban,azóta voltam háziorvosnál,és laborban is),szóval kicsit rám is ijesztett,aminek szerintem nem volt alapja.
Közben a problémám meg nem szűnt meg,és máshol,más orvosnál kiderült,hogy mégiscsak nőgyógyászati dolog(hormon laborból) és egy gyógyszer tisztázta is ezt.
Összeségében én biztos nem megyek hozzá vissza(habár a vizsgálat végére már jóval kedvesebb volt),mert egy magánorvostól emberileg-és szakmailag is többet várnék.
Akinek nincs más lehetősége és nincs problémája(pl.csak rákszűrésre megy),annak ajánlanám talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!