Nagyon de nagyon fáj a szemérem csontom és az is inkább lent mitől lehet?
Figyelt kérdés
De annyira fáj h.szinte képtelen vagyok menni . De fekve is !!! Ahogy pl megemlem az egyik lábam egy picit is már rettenetesen sajog !!! A hasam is látványosan leszállt mára. ..Nem tudom van e összefüggés. . 36hkm2013. szept. 23. 18:40
1/5 anonim válasza:
Van összefüggés. A baba nagyon lent van már, beékelődött.
2/5 anonim válasza:
szia
kérdezd majd meg a dokidat! De van egy tippem :(
Szimfiolízisnek hívják - nekem 2x volt! - pokoli fájdalom! menni és mozogni alíg tudtam - főleg az elsőnél- bár az csak szülés után jött ki! 3 hétig 2 ember kísért mindenhova, és volt hogy 1!! mozdulat 30 percig tartott!!! totál depis lettem tőle... a második alkalomnál pedit a 35. héten kezdődött! szülésig tartott a 41. hétig! de mivel már tudtam hogy mivel jár és hogy tudom könyebben elviselni a fájdalmat - illetve hozzá is szokik az ember ..valamennyire..
az hogy a hasad leszállt nem biztos hogy jelent valamit! nekem is a másodikkal 35-36. héten szállt le, és hát látod 41+4 lett belőle! ennyit a hasleszállásról :D
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. ..úgy tűnik, hogy ma reggelre elhagyott a nyákdugo egy része (?) Is. ....pisilés után egy ilyen -Bocsánat- takony szerű zselés valami pottyant ki belőlem. Meg egész reggel ráz a hideg és szarul vagyok. Pénteken van időpontom dokihoz . Nem tudom mi történik velem de nagyon furcsán érzem maga. ...
2013. szept. 24. 07:30
5/5 A kérdező kommentje:
Nem meg ne. .Viszont egy nappal hamarabb mehetek az orvosomhoz azaz holnap. Ma konkrétan egésznap megy a hasam ..Viszont fájdalmat nem igazán érzek. Hat kíváncsi vagyok.
2013. szept. 25. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!