Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvosnak szóljak legközelebb?

Orvosnak szóljak legközelebb?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok, ultrahangra meg terhesgondozásra járok a védőnőhöz. 2 hét múlva megyek ultrahangra bemenjek az orvoshoz is és mondjam, hogy nagyon szokott görcsölni a hasam és eléggé lent érzem?! Orvos csak akkor látott amikor megállapította a terhességet. Azóta nem kellett volna hozzá mennem? Se az ultrahangon se a védőnő nem mondta. Első terhességem úgyhogy nem igazán tudom, hogy mikor hova kellene mennem.
2013. szept. 23. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A te érdeked hogy orvoshoz menj nem? Ez nem kötelezően előírott dolog, hogy csak akkor kell menned tanácsadásra mikor a védőnő beír, hogy meglegyen a pecséted.

Van terhestanácsadás, még nálunk itt a faluban is, ahova kijön a szülészorvos, és ha kell tanácsot ad, megvizsgál.

Fogod magad, és elmész egy rendelésre, vagy tanácsadásra. Nálunk azokat szülészek tartják, a védőnőnél csak be kell jelentkezni.

2013. szept. 23. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
??? Hogy lehet hogy a 20 hetes genetikai ultrahangot is a védőnő csinálta????????????????????????? Úr isten!
2013. szept. 23. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Az ultrahangra a kórházba járok. Terhestanácsadásra járok védőnőhöz.
2013. szept. 23. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor a kórházba menj el egy szakrendelésre.
2013. szept. 23. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 21 hetes vagyok, nekem is fáj a hasam lett, ha nem görcsölsz, hanem csak tompán fáj, húzódik akkor valószínűleg a méhedet tartó szalagok feszülnek - ez teljesen természetes, nő a pici és kell neki a hely. Ha erős görcseid vannak vagy vérzel, akkor menj mindenképpen orvoshoz.

A terhesgondozást kérdezd meg a védőnőtől, mert ahány ház, annyi szokás - nálunk sehová nem küld a védőnő, mindent a nőgyógyász intéz.

2013. szept. 24. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!