Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek 20-21 hetes kismami?

Van köztetek 20-21 hetes kismami?

Figyelt kérdés
2014 februárjára vagyok kiírva az első kisbabámmal, és nagyon szívesen ismerkednék hasonló idős mamikkal, mert a környezetemben senki sincs, akivel élményeket, tapasztalatokat tudnék megosztani. Budapestiekkel esetleg találkoznék is szívesen. :)

2013. szept. 23. 13:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én is keményedek meg sokat görcsölök :-( Elég kellemetlen. Napi 2000 mg magnézium nyugodtan mehet :-)
2013. szept. 25. 11:47
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem erös meg akar jönni érzésem van és szurkálás,de nem egész nap.Magnéziumot szedek és amennyit tudok pihenek.Meg a derekam nagyon fáj..
2013. szept. 25. 12:29
 33/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A héten pénteken töltöm a 22. hetet. A neme még titok, a doki nem tudta megmondani mert mellső fali a lepény. A 19-20. hétig én is görcsölgettem , de (lekopogom:D)most már nem szoktam. Október elején megyünk megint Uh-ra és akkor talán megmutatja magát. Már most nagyon makacs:D

Írok privát üzenetet annak aki írta, mert szeretnék csatlakozni a csoporthoz ha nem baj :)

2013. szept. 25. 12:30
 34/34 anonim ***** válasza:
19-es vagyok.. Nekem is sokszor keményedik a pocim, pedig szedem a Gravidát. Pár hete más ok miatt kellet szednem nagyon sok magnéziumot, amit azóta abbahagytam fokozatosan, de akkor lehet, hogy kellene továbbra is..
2013. szept. 25. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!