Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek 20-21 hetes kismami?

Van köztetek 20-21 hetes kismami?

Figyelt kérdés
2014 februárjára vagyok kiírva az első kisbabámmal, és nagyon szívesen ismerkednék hasonló idős mamikkal, mert a környezetemben senki sincs, akivel élményeket, tapasztalatokat tudnék megosztani. Budapestiekkel esetleg találkoznék is szívesen. :)

2013. szept. 23. 13:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én ma töltöttem a 21.hetet.budapesti vagyok,februárra várom a kisfiamat:) és elsö baba
2013. szept. 23. 15:04
 12/34 anonim ***** válasza:
Én 19 hetes vagyok, február 17-ére vagyok kiírva, első baba. Holnapután megyek 4d uh-ra remélem ott már kiderül a neme, mert nagyon kíváncs vagyok :)))) Ja Budapest
2013. szept. 23. 15:18
 13/34 anonim ***** válasza:
8/12-es vagyok. Eddig csupa fiúcska :) Amikor a nagyfiam született(2010.febr.),akkor is jóval több fiú született,mint kislány.
2013. szept. 23. 16:03
 14/34 A kérdező kommentje:
És mindenkinél minden rendben zajlik? Mennyire vagytok parásak? :)
2013. szept. 23. 17:06
 15/34 anonim ***** válasza:
én a nyíregyi kismami vagyok,nálunk minden rendben,viszont az a fura h én elég parás vagyok,pedig második baba,első babánál nem voltam ilyen parás. Mondjuk most kezd lecsengeni végre,de eddig eléggé az voltam,pedig okom se volt rá :) te,mennyire vagy az?
2013. szept. 23. 17:13
 16/34 A kérdező kommentje:
Én teljesen megváltoztam a terhességem alatt. Korábban semmitől sem féltem, sokat éltem egyedül, mindig mindennek a legjobb oldalát néztem, és óvakodtam a negatív gondolatoktól.. Mióta viszont van a Babám, szinte attól is betojok, ha az árnyékom ferdén dől. :) És ami még rosszabb, hogy a negatív gondolatok elleni küzdelmem is gyakran sikertelen. Talán jó lenne kismama jógára járni. :) Van valamelyikőtöknek tapasztalata?
2013. szept. 23. 17:20
 17/34 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Csatlakoznék én is. Pénteken töltöm a 21. hetet február 10-re vagyok ki írva. ( csendben mondom a 4. babámmal) Kisfiú lesz.
2013. szept. 23. 17:32
 18/34 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Köszönöm! :) Várjuk már a kicsit nagyon :) Én jelenleg itthon vagyok, mint veszélyeztetett terhes, mert nagyon sokat görcsölök és keményedek. Érdekes módon most kissé alábbhagyott a parázós énem és megnyugodtam. Néha azért előfordul, hogy rossz dolgokra gondolok, de már nem ez tölti ki a mindennapokat. :) A pici fiam is sokat mocorog. Két-három óránként érzem őt, pedig mellső fali a lepény.
2013. szept. 23. 17:34
 19/34 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, egy picit nekem nagyobb a babám, de talán nem közösítetek ki..:-) Holnap töltöm a 27.hetet, és egy picike fiúcskának leszek az anyukája.. Első baba, karácsonyra várom, de én is szívesen beszélgetnék..:-)
2013. szept. 23. 18:01
 20/34 A kérdező kommentje:
Lányok, nem hozunk létre egy facebook csoportot vagy valami közösségi helyet, hogy ott tudjuk folytatni, kicsit privátabb körülmények között? Olyan jól összegyűltünk! :) :) érdekelne titeket?
2013. szept. 23. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!