2014 februárjára vagyok kiírva az első kisbabámmal, és nagyon szívesen ismerkednék hasonló idős mamikkal, mert a környezetemben senki sincs, akivel élményeket, tapasztalatokat tudnék megosztani. Budapestiekkel esetleg találkoznék is szívesen. :)
Eddig nem volt semmi bajom, de azóta minden bajom van. Egyszerűen félek mindentől, és minden miatt aggódok. Őszintén szólva néha eszembe jut, hogy lassan pszichológiai eset vagyok. :-)
2013. szept. 23. 19:40
22/34 anonim válasza:
A csoport jó ötlet nagyon:))
2013. szept. 23. 21:00
23/34 anonim válasza:
Sziasztok lányok!
Erősítem a kisfiút várók csapatát :-)
Mi 16.hét végén voltunk 4d-n, akkor tudtuk meg. De azóta is nagyon egy kis szégyenlős baba, folyton takargatja magát akármikor nézik :-)
Februárra 11 körülre várjuk és első baba.
Mi bp-hez közel lakunk ;-)
2013. szept. 23. 21:03
24/34 anonim válasza:
Az lemaradt hogy 20 hetes kismami vagyok.
2013. szept. 23. 21:06
25/34 anonim válasza:
szia,én is írok ha nem baj:)bár 25 hetes vagyok:)dec 31.re várjuk a 2.babánkat a 2,5 éves fiúnk mellé...a neme bizonytalan 2.szer fiút mondtak,2.szer kislányt:)szóval meglepi.jól vagyunk bár légszomj gyötör a terheléses cukor eredményét várjuk,1 kg híztam eddig.Budapesten a xviii.kerületben lakunk,és 26 éves vagyok.és te kedves kérdező?
2013. szept. 24. 10:24
26/34 anonim válasza:
Ismét a Nyíregyi kismama vagyok,a csoport jó ötletnek tűnik,szerintem is csinálhatnánk,ha már így összegyűltünk,nem? :) Én benne vagyok. Én pont holnap megyek cukorterhelésre!
2013. szept. 24. 10:55
27/34 anonim válasza:
A legnépszerűbb közösségi oldalon létrehoztunk egy csoportot a kb ilyen idős kismamáknak, de persze más is csatlakozhat, aki szeretne. Küldjetek nekem egy provát üzenetet, és visszaküldöm a linket, ahol csatlakozni lehet
2013. szept. 24. 18:10
28/34 anonim válasza:
Szia!
Nekem lenne kedvem csatlakozni :-)
23-24es válaszoló vagyok.
2013. szept. 24. 18:34
29/34 Annalin válasza:
Szia!Szombaton leszünk 20 hetesek :-) Kb a 17.héttől vannak mozgások,de intenzívebben mostanában kezdtem érezni.Február 9-re vagyunk kiírva.Még nem tudjuk a nemét,szombaton megyek orvoshoz.Írországban élünk,itt kicsit másképp zajlik a terhesgondozás...Remélem nálatok minden rendben.Nekem az alváson kívül eddig minden ok.Aludni nehezen tudok,csak forgolódok.
2013. szept. 24. 20:35
30/34 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien vagyunk! :)
A tapasztalatotokra lennék kíváncsi.. elég gyakran keményedek, és egy kis sétától (kb 100 méter..) görcsöl is a hasam, elég fájdalmas.. A háziorvos meg jól rám hozta a frászt. Szedek Magnerotot is, és tutira nem erőltetem meg magam. Van valakinek hasonló problémája?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!