Elvetéltem, vagy csak simán menstruáltam?
Figyelt kérdés
27-án szokott megjönni a menstruációm, 2 hónapja próbálkozunk a teherbeeséssel (az még nem olyan sok idő), viszont ebben a hónapban 15-én, és 17-én halvány pozitívat teszteltem (tudom még korai volt, de úgy izgultam...), ezután vártam, majd a várt 27-i időpontnál 1 héttel korábban 21 én megjött, de nem a szokásos módon, erősen görcsöltem, és rengeteg, de rengeteg vérrel, tócsában ébredtem reggel szó szerint... 23 van, még mindig erősen vérzek, de mintha csökkenne, tehát most már rendes menstruációnak tűnik, nem tudom mi volt ez, a teszt tévedett, vetéltem, vagy nem értem :(2013. szept. 23. 12:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz. Lehet, hogy csak menstruálsz, de az is lehet, hogy elvetéltél. akkor pedig lehet jó lenne ha látna egy orvos is.
Nekünk ez a második próbálkozós hónapunk.
2/4 anonim válasza:
a tezst nem téved, pozitív tezst nincs Hcg nélkül. valószinüleg nagyon korai vetélés volt. Régen amikor nem volt teszt sok nő nem is tudta hogy terhes legfeljebb azt hitte késet vagy másabb a vérzése. Csinálj tezstet valószinüleg már negativ lesz, ha pozitív akkor menj orvoshoz minél elöbb.
3/4 anonim válasza:
Én az időpontokat nem értem egy kicsit. 27-ére nem vártad. És már 15-én és 17-én is pozitívat teszteltél, tehát 10-12 nappal korábban, majd 21-én megjött. Előző menstruációd rendben volt? Mert ha igen, 15-én szerintem még nincs az a teszt, ami kimutatja a terhességet, ha ebben a ciklusban jött össze. (most normál ciklusból indulok ki). A teszt pedig tud fals pozitív eredményt produkálni, nőgyógyászom mondta. Nekem is volt hasonló menstruációm amit írtál, és volt vetélésem is sajnos. A kettő között elég nagy különbség volt. Ha ez megnyugtat, inkább menj el orvoshoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen én ilyen izgulékony vagyok, tudtam, hogy a tesztek csak akkor mutatnak eredményt, ha a nemvárt mensi első napja már elérkezett, de én mégis csináltam, és halvány volt, de pozitív 2 db is. Az előző menstruációm 27-én jött meg, véreztek kicsit, majd 2 napig semmi, aztán megint kicsit, kb ennyi volt, meg is lepődtem, és akkor is teszteltem, mert nagyon furcsa volt, viszont az negatív lett, még mindig menstruálok, de már múlik el, úgy, mint a természetes szokásos menstruációnál, azért volt ez az egész mensi meglepő, mert eddig életemben nem jött meg előbb, később igen, de előbb sosem, pláne nem 1 héttel! Az én ciklusom 32 napos, mióta megszületett a kislányom!
2013. szept. 25. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!