Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem vagy csak beképzelt...

Elvetéltem vagy csak beképzeltem magamnak?

Figyelt kérdés

[link]

Minden terhes tünetem majdnem meg volt. Szerintetek volt baba?

A mérést azért hagytam a végén el h azon se agyaljak annyit!

ha tud valaki valami okosat ehhez hozzá szólni,akkor megköszönném!

2013. szept. 16. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Negatív volt a teszt, és időben megjött. Tünetekre soha nem szabad alapozni, mert a terhes tünetek még megegyezhetnek sok más tünettel, pl a mensi előttiekkel is..... szerintem nem volt baba
2013. szept. 16. 10:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak egy dolgot nem értek az elsö 1csepp vér után másnap nem volt semmi,most is enyhén vérzek és már nem is görcsölök.

Lehet hogy csak tényleg beképzeltem. :(

2013. szept. 16. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kételkedsz, csinálj még egy tesztet.
2013. szept. 16. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt baba..ne alapozz a tünetekre! Nefélj,ha baba van a dologban,akkor tuti mások lesznek a tünetek és meg fogod érezni,hogy sikerült :) Drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön !

17 hkm

2013. szept. 16. 10:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Holnap tesztelek lehet még 1x.

Utolsó! Köszi a drukkot,neked boldog baba várást kivánok!

2013. szept. 16. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt baba, és nemhiszem hogy jó ötlet a teszt,mert tuti negatív lesz!6hetesen vetéltem el, vetélésem napján már negatív volt a teszt!
2013. szept. 16. 10:49
 7/8 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló! Sajnálom a vetélésed!

Te mérted a hőd? Elöször véreztél és utána eset le a höd vagy nem foglalkoztál a méréssel? Bocsi h kiváncsiskodok!

2013. szept. 16. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez változó,hogy meddig mutat hcg-t.Nekem 2 vetélésem volt,mind a kettő a 6. hétben,az egyiknél még egy hónap múlva is volt hcg a szervezetemben,a másiknál már 2 hét múlva semmi.
2013. szept. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!