Volt köztetek olyan anyuka, aki napi szintű menszis görcsölések ellenére 39 vagy 40. hétre szült?
Figyelt kérdés
Napi 1600gr magnéziumot szedek. 34 hetes vagyok. 3 hete van ez minimum. Köszönöm a válaszokat#Terhesség 34hetes terhesség
2013. szept. 22. 18:36
1/11 anonim válasza:
Jelen, 16 hetes korom ota mensi gorcsozok nagyon surun. Ma vok epp 40 hetes...
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, máris erőt adtál. :-)
2013. szept. 22. 19:28
3/11 A kérdező kommentje:
Hadd kérdezzem meg, hogy mennyit tudtál pihenni?
2013. szept. 22. 19:30
4/11 anonim válasza:
Énis kb végig éreztem 38ra szültem.
De nemértem, mensi görcs normàlis a keményedés a gàz. Nem kevered?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem keverem. Keményedéseim ritkábban vannak. Görcseim viszont minden nap. :-(
2013. szept. 22. 20:04
6/11 anonim válasza:
Az első 3-4 hónapot végiggörcsöltem, többször véreztem. Aztán szimplán keményedett, méghozzá rengeteget a hasam, nagyon erős menstruációs görcseim voltak, kb a 32-33. héttől, volt, hogy tényleg non-stop reggeltől estig. Ehhez képest túl is hordtam a fiam, a végén már minden tippet mondtak a dokik is, hogyan próbáljuk rávenni, hogy kibújjon :)))
7/11 A kérdező kommentje:
kb nekem is a 32-33 héttől vannak ezek. És te tudtál pihenni? Ha igen, hogyan csináltad, napi rendszerességgel kérdezem? Csak érdeklődöm, mi a határ, amikor még nem kell túlpihenni magad.
:)
Köszi, hogy írtál, jól kezdődik a ma reggelem is. :)
2013. szept. 23. 07:30
8/11 anonim válasza:
A 11. héttől kezdve görcsöltem és véreztem is rendesen. Végig a terhességem alatt. Feküdnöm kellett és a magnézium mellett még plusz komolyabb görcsoldót is kaptam. 39 hetes és 4 napos voltam, mikor megszületett a baba:)
9/11 anonim válasza:
Nekem amikor nagyon durván görcsölt egész nap a hasam napokon át, akkor kiderült felpuhult a méhszáj, elkezdett nyílni is. Akkor feküdnöm kellett pár napot a biztonság kedvéért (de csak otthon) és töméntelen magnéziumot ittam (nekem akkor magnesolvot ajánlották). Igazából akkor én nem éreztem, hogy használna, de pár nap után tényleg jobb lett. Utána is görcsöltem rendesen, de olyan nagyon brutális napokon át tartó többet nem volt, inkább csak hullámokban vagy nem egész nap.
10/11 anonim válasza:
Ja bocs, szóval a 6-os és 9-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!