Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha tizenévesen megerőszakolnán...

Ha tizenévesen megerőszakolnának titeket és teherbe esnétek, megtartanátok a születendő babát?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon abortuszellenes vagyok ezért kívülállóként azt mondanám, hogy nem szabad elvetetni, de ha benne lennék a sztoriban, nagyon meggondolnám. Én nem tudok egyértelműen nemet mondani, és biztos jó sokat kellene ahhoz gondolkodnom, hogy dönteni tudjak. Szóval most azt sem tudom válaszolni a kérdésedre, hogy biztosan megtartanám. Lehet, hogy én sosem tudnék jó döntést hozni egy ilyen szituban, mert mindenhogy szenvednèk. Abban tudnék talán hinni, hogy az anyai ösztönök segítenének megszeretni a gyereket...Fontos persze az is, hogy a családom melyik döntést pártolnák, segítenének-e felnevelni a gyereket.
2013. szept. 22. 22:33
 12/12 anonim válasza:
tök fura, pont talán 2 hete álmodtam, hogy terhes vagyok, aztán kiderült, hog ezért, de nem engedtem, hogy megöljék, vagy elvegyék tőlem a gyerekemet, bevittem órákra meg ilyenek :) jó ez csak egy álom volt tök abszurd, és sosem reális, de miután felriadtam, erről beszéltünk egy csomót a barátnőmmel. Álomról vissza a valóságba: örökbeadnám valószínűleg, és abortusz meg minden más kizárt!!! Azt nem tudom abba a helyzetben hogy döntenék, de a csípőm széles, és nem vagyok gebe (15 évesen 167 cm 57 kg) meg tudnám sztem szülni, és odaadnám egy homoszexuális párnak, vagy olyannak, akiknek nem lehet gyerekük.
2013. okt. 12. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!