Ha tizenévesen megerőszakolnának titeket és teherbe esnétek, megtartanátok a születendő babát?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 17:35
11/12 anonim válasza:
Mivel nagyon abortuszellenes vagyok ezért kívülállóként azt mondanám, hogy nem szabad elvetetni, de ha benne lennék a sztoriban, nagyon meggondolnám. Én nem tudok egyértelműen nemet mondani, és biztos jó sokat kellene ahhoz gondolkodnom, hogy dönteni tudjak. Szóval most azt sem tudom válaszolni a kérdésedre, hogy biztosan megtartanám. Lehet, hogy én sosem tudnék jó döntést hozni egy ilyen szituban, mert mindenhogy szenvednèk. Abban tudnék talán hinni, hogy az anyai ösztönök segítenének megszeretni a gyereket...Fontos persze az is, hogy a családom melyik döntést pártolnák, segítenének-e felnevelni a gyereket.
12/12 anonim válasza:
tök fura, pont talán 2 hete álmodtam, hogy terhes vagyok, aztán kiderült, hog ezért, de nem engedtem, hogy megöljék, vagy elvegyék tőlem a gyerekemet, bevittem órákra meg ilyenek :) jó ez csak egy álom volt tök abszurd, és sosem reális, de miután felriadtam, erről beszéltünk egy csomót a barátnőmmel. Álomról vissza a valóságba: örökbeadnám valószínűleg, és abortusz meg minden más kizárt!!! Azt nem tudom abba a helyzetben hogy döntenék, de a csípőm széles, és nem vagyok gebe (15 évesen 167 cm 57 kg) meg tudnám sztem szülni, és odaadnám egy homoszexuális párnak, vagy olyannak, akiknek nem lehet gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!