Az E vitamin árthat a babának?
Figyelt kérdés
Gravidát, folsavat és E vitamint szedek. Hagyjam abba az E vitamint???? Árhat a babának?2013. szept. 22. 13:38
1/8 anonim válasza:
Egyszer olvastam valahol,hogy nemrég jöttek rá,hogy az E vitamin valamilyenszív rendellenességet okozhat a babánál a vitamin készítményekben,mint a Gravida,épp,hogy annyi van ami még nem ártalmas,ne szedd külön ! Elég az első kettő vitamin!
2/8 anonim válasza:
én is olvastam, amit az első válaszoló írt, sajnos több helyen is, kutatásokkal bizonyították.
én addig szedtem, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok, mert az orvos azt mondta, segíti a beágyazódást az E vitamin, méherősítő is.
a gravida nagyon jó, minden megvan az ilyen vitaminokban, amire neked és a babának szüksége van, szerintem hagyd abba az e vitamint, és szedd még a folsavat, azt is a 12. hétig, utána nem lesz szerepe. (mármint amennyi szerepe van, az bőven elég, hogy a gravidában benne van)
3/8 anonim válasza:
A zsírban oldodo vitaminokat tul lehet adagolni és az ártalmas. Az A D E K vitaminok ezek az a és e tuladagolása elég veszélyes. Ne szedd külön. A gravidába van elég nem véletlen egyet kel egy nap. C vitamint azt szedhetsz nyugodtan.
4/8 anonim válasza:
ja a c vitamin is segiti a beágyazódást. nekem rutascorbint irtak ki napi 3x2öt.
5/8 anonim válasza:
En is a pozitív tesztig szedtem mert előtte spirálom volt és szerettem volna kicsit erősíteni a mehem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Már abba is hagytam.
Még annyit kérdeznék, hogy a gravida mellé a doki napi 2x3mg-os folsavat írt fel.
Az nem túl sok?????????
2013. szept. 23. 09:03
7/8 anonim válasza:
ha a doki tudja,hogy a gravidát is szeded és úgy írta fel,akkor szerintem Ő tudja.tényleg soknak hangzik eegyébként,de amennyi a gravidában van szerintem elég,maximum pár szemmel kevesebbet szedj mellé a folsavból.Azzal már nem ártasz,mert így is szedsz eleget. SZERINTEM!
8/8 anonim válasza:
én nem értem, én mikor szedtem az elevitet az eljén, akkor már azt mondta az orvosom, mikor először mentem el hozzá, hogy hagyjam abba a külön folsav szedését, mert elég ami az elevitben van, ennek ellenére én a 12. hétig végig szedtem, de elég soknak hangzik a kettő naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!