Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek pozitiv a teszt...

Szerintetek pozitiv a teszt vagy szellemcsik?

Figyelt kérdés

Reggeli vizeletbol halvany pozitiv lett delutan pedig meg halvanyabb.

[link]

2013. szept. 21. 17:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Csak nem erzek semmi tunetet.. Szoval se hanyinger, se emelyges, se szedules egyszoval semmi...
2013. szept. 23. 20:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges többet tesztelned. Minden rendben lesz hidd el! Ha már a terhességed elején így parázol, nehéz hónapok jönnek. :-)Tapasztalatból mondom, mert a sok para miatt már a párom is kikészült :-) Írd meg feltétlen, mi volt a dokinál és nagyon drukkolok neked!
2013. szept. 23. 22:10
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem parazom csak felek. Ugyanis februarban szultem az elso babamat es most megint terhes vagyok. Pedig az elso olyan nehezen jott. majdnem 1,5 ev utan. Felek az emberek el fognak itelni hogy ilyen egymas utan jott a ket baba, es attol is felek hogyan fogom tudni oket nevelni, amikor meg pici lesz es el kell altatni mindkettot es stb stb.... :(((
2013. szept. 24. 21:22
 24/26 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal azt mondta nagyon meg van vastagodva a mehnyalkahartya de meg babat nem lat, de ebbol az is lehet. Viszont van miomam :( szoval kaptam szurit hogyha 10 napon belul nem jon meg akkor terhes vagyok ha viszont megjon akkor a mioma miatt nem jott meg.
2013. szept. 25. 15:03
 25/26 A kérdező kommentje:
Mar nem irtok semmit? :((((
2013. szept. 26. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Csinaltal azota teszted? Mara mar mindenkepp erosebbet kell tesztelned azota!!

Igazabol most akkor orulnel a babanak, vagy nem?

Amikor en elmentem akkor nekem is csak megvastagodott mehnyalkahartya volt, ket het mulva mar szivhang :)

Szerintem teszt!

2013. szept. 27. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!