Szerintetek pozitiv a teszt vagy szellemcsik?
2013. szept. 21. 17:55
11/26 anonim válasza:
Ez bizony pozitiv. 2nap mulva ismételd meg reggeliből.
van egy tippem ehhez a fajta teszthez. Ne csak annyit pisilj ameddig a csik ér. minimum 1dl be mártsd de csak a max jelzésig. nem kell tulmeriteni mielöt valaki félreértené. csak addig amig a jelzés van. csak nem mindegy hogy mekkora a vizelet mennyisége.
12/26 A kérdező kommentje:
Ha holnap reggel tesztelnek mar sotetebbnek kellene lennie?
2013. szept. 21. 21:08
13/26 anonim válasza:
Ez tuti pozitív!Nekem is ilyen volt az első,sőt még kicsit halványabb.Gratulálok!
14/26 anonim válasza:
nem biztos hogy sokkal erösebb ill sötétebb lesz.de valószínü egyértelműbb. Nekem elmarad mensi után 2héttel lett bazi erős. Gratula
15/26 anonim válasza:
ez szép pozitív, nekem ennél sokkal halványabb volt.
gratulálok :)
16/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a gratulaciokat szeretnem is babat, de most el vagyok keseredve mert ma reggeli halvanyabb volt mint a tegnapi. :(
2013. szept. 22. 18:18
17/26 anonim válasza:
Szia ne légy elkeseredve,mert nekem egy mást követő három tesztem mindig egyre halványabb lett pedig 2 naponta csináltam őket és az első erősebb volt mint az utolsó,nekem csak két héttel az elmaradt mensi után lett erős pozitív.
18/26 anonim válasza:
ugyanolyan teszteket csinálsz?
nekem ugyanez volt, én is kiborultam, mondjuk én más fajta teszteket csináltam.
akkor nyugodtam meg, mikor elmentem orvoshoz.
ne idegeskedj, az csak rosszabb!
mikor mész orvoshoz?
19/26 A kérdező kommentje:
Igen egyforma teszteket csinaltam. Szerdan akarok menni orvoshoz. Majd megirom mit mondott
2013. szept. 23. 20:22
20/26 anonim válasza:
oké, szurkolok, de biztosan minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!