Diétén lévő Kismamik! Mennyit hiztatok 26. hétre?
Nos én nem diétáztam az első gyerekkel,és 34 hétre sikerült 18 kg-t felszednem,mégsem szólt érte sem a védőnő,sem a doki.Most másodikat várom,20.héten vagyok és még csak 1 kg híztam,ne kérdezd hogy a túróba,én sem értem.Nem diétázok most sem,de valahogy ösztönösen azt eszem,ami jó.
Szerintem a 26.hétre +9 kg-nál jársz az jó.A végére kb + 13-14 kg lesz,az még tűrhető szerintem.
És gratula,nagyon lelkiismeretes vagy.
Én a 26. hétig 7 kilót szedtem fel. Aztán nekem is kiderült a terhességi cukrom, ezért 160 g-os ch diétán vagyok azóta. A következő hetekben fogytam 1 kilót, majd visszahíztam, így sokáig nem mozdult a mérleg semmerre. Most tartok plusz 8 kilónál, tehát az elmúlt két hétben jöt fel egy kiló.
36 hetes km.
én is "fogytam" 26 hetesen kezdtem diétázni, azóta semmi nem jött fel rám, de a baba rendesen növekszik. 32 hetes vagyok
szerintem ez alkat kérdése sajna
Köszönöm mindenkinek a választ! Ti miket ettetek? hogy állt össze az étrendetek?
Boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!