6 hét 2 napos embrió 2 mm-es. Nem kellene nagyobbnak lennie?
Figyelt kérdés
Terhesgondozásra még nem küldött el a doki, három hét múlva vissza kell mennem újra, majd utána. Jól gondolom, hogy ez nem feltétlenül jó jel?2013. szept. 20. 21:02
1/5 A kérdező kommentje:
Szívhang volt, de a méret szerintem korának nem megfelelő - olyan 6 mm lenne ilyenkor normális tudtommal.
2013. szept. 20. 21:03
2/5 anonim válasza:
Biztos később fogant, ha volt szívhang akkor az jó jel.
3/5 A kérdező kommentje:
Ovulációs teszttel néztem, tehát a 14 nap helyett pont, hogy korábban fogant. A terhesség korát a mérete alapján lőtte be a gép.
Elvileg aug 19 vagy 20. a fogantatás, utolsó menzesz aug 7.
2013. szept. 20. 21:08
4/5 A kérdező kommentje:
19-én halvány volt a teszt, huszadikán már nem volt csík, tehát ott már vége volt az ovulációnak, később nem foganhatott ez alapján. (Utána egy hétig meg nem volt együttlét, mert beteg voltam)
2013. szept. 20. 21:11
5/5 anonim válasza:
Ha a gép lőtte be a korát, akkor annyi, de azért tudd, hogy ilyen picinél ha megremeg a doki keze egy mm-t és arrébb teszi az x-et, akkor már kisebb vagy nagyobb a baba :) A lényeg hogy volt szívműködés, méhen belül volt, amikor legközelebb visszamész, már pontosabbat fognak tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!