Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes Uh-n minden rendben...

12 hetes Uh-n minden rendben volt, a tarkóredő 3 mm alatti volt, az orrcsont is látható. A 16 hetes vérvétel eredménye most jött meg, és a Down szűrés eredménye 1:95 lett, az afp is még jónak mondható. Nem értem miért lehet ez ilyen kevés. Valaki?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 18:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

szia.

én csak azt tudom mondani, hogy a helyedben mindenképp elmennék amniora, engem 1:670 down kockázatnál is elküldtek cvs-re, mert hiába negatív lett, közepes tartományba estem, hát még a te eredményed. gondold végig, nekem ingyen csinálták a MÁV kórházban, Hajdú Krisztina és Bátorfi József, egy hét múlva már hozta a postás az eredményt, hogy negatív és kisfiú:)

Nálam nem volt kérdés, mert a tarkóredő egy picit volt magasabb (3,3mm), de én annyira ki voltam amíg megjött az eredmény, hogy beleőrültem volna ha nem megyek el és elképzelni sem tudom milyen lett volna így végig aggódni a terhességemet.

Örülök, hogy elmentem, 99,7%-os pontossággal kiszűrik.

Tudom, hogy nehéz ilyenben dönteni, mert mindenhol riogatnak, hogy van vetélési kockázat, 1%, de mielőtt elmentem mindent végigolvastam erről sok fórumot és sehol sem találtam olyan hozzászólást, hogy ő bizony elvetélt volna a vizsgálat után, nehéz döntés, de nekem nem volt kérdés.

Egyébként ha az uhn minden oké volt, és a tarkóredő is a normál értéken belül volt, illetve hogy a korod sem utal erre a magas kockázatra, akkor valószínűleg a vérvételnél nem stimmelt valami, tehát ott volt valami vagy sok vagy kevés, én csináltattam kombinált tesztet és mindkét értékem tök jó lett mégis elmentem mert a tarkóredő miatt muszáj volt, hogy megnyugodjak.

szerintem gondold meg az amniot, nekem azt mondta az orvos, hogy ha rossz hírek vannak, akkor már egy héten belül hívni fognak, tehát akkor sem fogsz kicsúszni a 24 hétből, amikor még megszakíttathatod a terhességed, amennyiben úgy döntesz.

2013. szept. 28. 17:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett veled? Egészséges lett a baba?
2014. jún. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!