Mikor kell már feltétlenül látszódnia a szívhangnak?
Figyelt kérdés
Hányadik héten?2013. szept. 20. 11:56
2/5 anonim válasza:
6. héten szokott általában, de ha véletlen a 8. héten az sem gond, hisz lehet hogy később fogant a bébi. lányomnál 6+2naposan látszódott, fiamnál 5+5 naposan de ő korábban is született lehet hogy ő korábban fogant meg és mikor már dokinál voltam lehet hogy több volt mint 5hét 5nap.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Ha addig nem látják, betöltött 8. hétre hívnak vissza, az az utolsó.
Ha nincsen szívhang, akkor missed ab-ra írnak ki, DE mielőtt elvégzik feltétlenül ellenőrizni kell még egyszer a szívhangot!
4/5 anonim válasza:
Én ma voltam elviekben 5+4 napos vagyok és még nem látszódott a szívhang, azt mondta a doki, hogy no para ilyenkor még hasi uh-al nem is szokott látszódni, 2 hét múlva kell visszamennem, gondolom, ha akkor sem lesz az már gond lesz :(
5/5 anonim válasza:
Általában ha a 8ik hétig nincs akkor elküldenek missedre de arra is van xidő.Volt mar olyan akinek 8hetesen nem láttak kapott beutalót pár nap mulva ment megvizsgaltak ott is vagy 3szor előtte és addigra vert a szive. szoval szerintem a 10ik hétnél nem halasszák tovább de 8ig biztos várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!