Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhes vagyok azaz 6...

27 hetes terhes vagyok azaz 6 honap 3 hét. Szerintetek kb mekkora lehet gramra a babám és milyen hosszu lehet a pici?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nagyon erős görcseim vannak és nem tudom hogy miért van ez, félek hogy kora szülött lesz a babánk mert egy hete voltam bent a korházba 5 napra a görcseimmel és ott MagneB6-ot kellett szednem meg a baba vashiányos volt és vasra is kaptam gyógyszert a záró jelentésemre azt irtál a diagnózishoz hogy kora szüllöt gyanus. Most is erős görcseim vannak ebből lesz baba érkezés? Amugy dec 23.-ra vagyok kiirva.
2013. szept. 19. 09:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az nem gond, ha fejjel lefelé van. Ha gyanús hasmenésed lesz, ami nem múlik, vagy esetleg vérzel, rohanj kórházba. Sok szerencsét!
2013. szept. 19. 14:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Hasmenésem volt most két napig de ma még nem volt székletem. A hátam rettenetesen fáj meg a derekam erősebb a fehér folyásom meg a jobb cicimből már folyik a tej görcsöl lent a hasam hányingerem van meg öklendezek de hányni meg nem tudok. A lábaim is fájnak meg a bordám akar szétszakadni annyira fáj meg lent a comb izmom rettenetesen fáj.
2013. szept. 23. 12:30
 13/13 A kérdező kommentje:
A Magnerotott megprobálom de nem tudom hogy ezen kivül meg a fekvésen kivül mit tegyek.
2013. szept. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!