Egypicilány.. kérdése:
Mivan velem? Terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Mivan olyankor ha a jelek arra utalnak h terjes vagyok. Szédülés hányinger. Ha megérzem a kaja illatot akk még jonnan. Has fájás mell feszülés mell viszketés stb. és még nem csináltam teszte. A mensesemnek még nem kellene megjönnie. De pár csepp vérfolt megjelent. Utánna semmi. és nagyon erős has fájásom van. Ez mitöl van? :OO Segitseteeek!2013. szept. 18. 19:24
1/5 anonim válasza:
Reggel tesztelj első pisiből mindenképp. Elképzelhető a terhesség, akkor viszont nem jelent túl jót az a pár csepp vér sem.
2/5 anonim válasza:
Ez lehet a PMS jele is. Mindenképp tesztelj... mi itt nemtudunk neked erre választ adni.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi az a PMS ???
2013. szept. 18. 19:49
4/5 anonim válasza:
PMS én úgy tudom, hogy a premenstruációs tünet, amit a menzesz előtt érzel. Ezek a tünetek lehetnek a közeledő menzesz jelei is. Mikor kellene megjönnie? Én mindenképpen megvárnám, hogy mi lesz a menzesszel. Ha nem jön meg, én akkor tesztelnék.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez az h még nem kellett volna megjönnie..viszont pár csepp vér az volt..na meg nagyon fáj a hasam..:(
2013. szept. 18. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!