3 pozitív és 2 negatív teszt után, most mivan? Akkor már nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 09:57
1/7 anonim válasza:
Mikorra nem várod/vártad?
Esetleg le tudod fotózni a teszteket?
A pozi tesztek ritkán tévednek a negatívok viszont sűrűbben.
De előfordul ál pozi teszt is,pl medi-lab,corax be sure. stb
3+ teszt nem szokott tévedni.
De pár nap múlva próbálj ki egy másikat.
2/7 anonim válasza:
Igen ha betudnád linkelni az jó volna.2 nap múlva ismételd meg mert 2 naponta duplázódik a hcg a szervezetben.
3/7 A kérdező kommentje:
Öhm mult hét keddre nem vártam de megjött rengeteget barnáztam, és 2 napig minimális vérzésem volt. Szal nem volt ugy ahogy megszokott lenni. Rá egy napra teszteltem ami halvány de + volt Expect teszttel. Majd pár nap mulva csináltam egy délutániból is X-EPIL teszttel az is halvány de + volt. És még egy reggeliből is ami erősebb volt egy kicsivel. ÉS tegnap is meg ma is reggel csináltam egyet ami negatív volt, szintén X-EPIL teszttel!
2010. júl. 11. 11:39
4/7 A kérdező kommentje:
2010. júl. 11. 11:43
5/7 anonim válasza:
Lehetséges hogy volt megtermékenyülés de sikeres beágyazódás nem:-(Ezért lehet már nega a teszted!Valószínű hogy nem vagy babás!
6/7 anonim válasza:
Akkor mindössze annyi történt hogy a teszt volt egy nagy kalap ....
Nekem is sok olyan tesztem volt amin látszódott elég halványan a másik csík és még sem voltam terhes.Úgyhogy ezt valamilyen módon a pisi "kimosta" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.Remélem érted mire gondolok.
Szerintem te nem is voltál terhes persze nem kizárt.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha meg is jött,meg itt vannak ezek a tesztek is...nem hiszem h terhesség,de azért próbálj ki egy 3. fajta tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!