A streptococcus szűrése kötelező jellegű a terhesség alatt vagy szülés előtt?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, de még csak nem is hallottam róla, csak olvastam valakinél, hogy kell. A nőgyógyász sem szólt, hogy most kenetvétellel megnézik vagy bármi, eddig mindig csak a méhszájat nézte a manuális vizsgálatokon. Vagy ez még ezután következne? Tegyem szóvá?
Első baba, elég tájékozatlan vagyok.
2013. szept. 18. 12:44
11/12 anonim válasza:
Nekem 2 hónapja ingyen volt SZTK-ban. Nem kellett szólni a dokinak, magától mondta, hogy leveszi. 36 hetesen volt, és szülésnél elkérték a leletet.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. 36 hetesen megyek uh-ra, ott akkor rákérdezek, hogy mikor lesz kenetvétel vagy mi is a helyzet.
2013. szept. 18. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!