Van itt olyan akinek 3 problémamentes terhessége volt?
Érdekes, amit kérdezel, ugyanezen agyaltam, mikor terhes lettem, csak fordítva: két terhességem volt eddig, mind a kettő koraszüléssel végződött, a babák 1500 gr alatt voltak, de végülis teljesen egészségesek, semmi bajuk. Sokáig tanakodtunk, hogy merjük-e a 3.-at, mert ugy 2-ből kettő egészséges lett, lehet-e olyan szerencsénk, hogy a 3. is az lesz. Annyit mondhatok, hogy 36 hetes vagyok, baba már 2 kg felett van és remélem minden rendben lesz most már. De elhinni csak akkor fogom, ha a kezemben lesz.
De megnyugtató, hogy akkor nem csak az én fejemben járnak ilyen gondolatok.
Nekem is 3kisfiam van, és mindhárom terhesség és szülés könnyű volt- problémamentes. 4éven belül születtek - ugyhogy nem volt olyan egyszerű, de szerencsére mind egészséges és minden totál renben van-volt.
Nálatok is így lesz- nyugi!!
Én is izgultam- sőt anyukám is nagyon izgult miattam... de hálistennek kár volt. :)
Mindhárom terhességem teljesen rendben volt, viszont a 3. szülésem ment legnehezebben.
Azért még az is a normál lefolyású kategóriába esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!