Akinek problémamentes volt a terhessége, mikor és hogyan indult be a terhessége?
A kiírt napon hajnalban fájásokkal.
Előző este voltam dokinál, mondta teljesen zárt vagyok, ebből ne lesz még baba, ő is meglepődött másnap mikor megvizsgált, s 2 ujjnyira kinyíltam, estére meg is lett a lányom.
Most a másodikat várom, 3 hetem van még, de se egy keményedés, se egy jósló, semmi!!!
Mármint a szülése.:)
Az elsővel a 34. héten, visszatartották, a 38+6-on született. Hajnalban fájásokra és kis pukkanásra ébredtem. Egész nap fájásaim voltak, délelőtt 20 percesek, délután egyre sűrűbb. 16 órát vajúdtam, szivárgott a magzatvizem (bent voltam a kórházban), és nem tágultam egyáltalán. Este 8-kor megcsászároztak. A terhességem egészen a 34. hétig problémamentes volt.
A másodikkal a 39. héten hajnalban felkeltem pisilni, de akkor már gyengébb fájásaim voltak 1 napja, nem rendszeren. Előző napi nst nem mutatott semmit. Akkor láttam, hogy vérzek, nem mozgott a babám, így sürgősségi császár lett.
Végig teljesen jól voltam,se egy rosszullét,se egy hányás,semmi! Azt hittem majd ilyen lesz a szülés is.
Ehhez képest a 41.héten szültem indítással. Burkot repesztettek,kézzel tágítottak,kaptam egy csomó oxitocint,azt hittem belehalok!:( 18órányi vajúdás után császármetszéssel jött világra a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!