Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnatok nekem segiteni?

Tudnatok nekem segiteni?

Figyelt kérdés

Influenza eseten,barmilyen influenzara gondolok, nem csak az uj H1N1-re, mi az artalmas: maga a virus, vagy a magas laz, amit okoz, es mit okozhat: fejlodesi rendellenesseget vagy inkabb koraszulest?Ha elkapok valamilyen virust, de nem lazasodok be, az is nagy baj?

Koszi a valaszokat!!!

23 hetes km

2009. nov. 4. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A vírus nem árt a babának, csak a láz. Tehát ilyen esetben minél hamarabb le kell vinni a lázat, gyógyszerrel, higedvizes borogatással, stb!
2009. nov. 4. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden betegségnél a láz a veszélyes, mert az vetélést okozhat!
2009. nov. 4. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is a láz a legveszélyesebb, de gondolom egy esetleges szövődény se hiányzik. Szóval mindenképpen lázcsillapítás, pihenés, sok vitamin, és ha kell antibiotikum! Ha nincs láz, akkor is kezelni kell, mert ha nincs kezelés súlyosbodhat a betegség. Erre sajnos most fokozottan kell figyelnünk (25 hetes mami)
2009. nov. 4. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!!!

Az a helyzet, hogy nem lazasodok be soha, talan egy kis hoemelkedesem szokott lenni, de az is csak nagyon ritkan es rovid ideig.Hala az Egnek, ritkan kapok el virusokat, bacikat.

2009. nov. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!