Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnatok nekem segiteni...

Tudnatok nekem segiteni megallapitani a terhessegem korat?

Figyelt kérdés
Az utolso mensi elso napja majus 15 pentek. Persze tudom, hogy az utolso mensi elso napjatol szamoljak a terhesseget igy ma pont 5+3 napos vagyok csak azt nem ertem, hogy ez most, hogy mondjak, 5 hetes terhes vagy 6 hetes terhes? Mert sok kerdesben olvasom, hogy 6 hetes kismama vagy 7 hetes kismamam stb.. de nem irnak napot es nagyon erdekelne, hogy ki hogyan szamolja. Koszonom szepen!
2009. jún. 22. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy úgy mondod, hogy 5 hetes terhes vagy. Vagy pedig azt, hogy a 6. hétben vagy.
2009. jún. 22. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a betöltött hetek számítanak, tehát 5 hetes terhes vagy. de a 6-ik hétben. Gratulálok!
2009. jún. 22. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen kosoznom neketek lanyok. Sokat segitettetek! :) Igy akkor meg nem izgulom agyon magam, hogy masnak miert vannak tunetei 6 hetesen nekem meg semmi. :) Koszi megegyszer es mindenkinek boldog babavarast!
2009. jún. 22. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
betöltött 5.hetes.Mindig a betöltöttet veszik figyelembe majd.
2009. jún. 22. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy lesznek tüneteid, de szerintem ne is nagyon bánd. Ha szerencséd van, megúszod az összes tünetet, nekem egy csomó van (szédülés, hányinger, émelygés, kajaundor, szagundor, hasfájás) és hidd el, nem egy nagy élmény :) Ha nincs semmi bajod, az semmi rosszat nem jelent.
2009. jún. 22. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen megegyszer minden valaszadonak. Kedves 09:05-os, azert vagyok ennyire parazos mert sajnos tavaly volt mar egy vetelesem. Most, fel evre ra sikerult a baba megint es mar nagyon varjuk. De remelem most nem lesz semmi gond, proballok pozitivan hozzallni a dolgokhoz. Sajnallom, hogy teged ennyire megviselnek a tunetek de fel a fejjel majd eljon a szep korszak is. :) Boldog babavarast mindenkinek!
2009. jún. 22. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!