Kismamák a 12. hét után! Ti is tapasztaljátok, hogy egyre több főételtől undorodtok meg, hiába múlnak a rosszullétek?
Figyelt kérdés
Az első időszakban sok gondom volt az étkezéssel az émelygés,rosszullét miatt. Aztán egyre jobb lett,újra tudtam enni jó néhány ételt. De mostanra (13.hét) egyre több ételből besokalok,látni sem bírom. Már nem tudom,mit kéne főzni! Étvágyam van,de nagyon kevés ételt kívánok. Ez csak velem van így???2009. nov. 4. 10:33
1/6 anonim válasza:
Nekem inább gyomorégésem volt, emiatt volt nehéz ennem, mert bármit ettem megundorodtam tőle, mert utána azt a rossz keserű ízt éreztem csak. Mostanában alig főzök, mert másnap már rá sem bírok nézni ugyanarra a kajára, inkább eljárok ebédelni, minden nap más a menű, és több kajából lehet választani. Most vagyok a 13. hétben, és nekem most kezd hányinger kialakulni inkább:-( (minden normális embernek ilyenkorra múlik el).
2/6 anonim válasza:
ez velem is így volt,megfőztem,mert hogy én azt mennyire szeretem.csak éppen mire enni kellett volna belőle egyáltalán nem kellett.el fog múlni,nálam már elmúlt,viszont késöbb is kezdődött mint nálad.Mire a második trimeszter végére érsz,még sok minden történik veled,de addigra már tényleg belejössz mindenbe.
3/6 anonim válasza:
Ne is mondd! Minden főzés közben öklendezek, de volt hogy kivert közben a víz és lesápadtam. Ilyenkor kaja eltolva 1 órával...
4/6 anonim válasza:
Én is 13. hetes vagyok és se kívánok semmit, viszont folyton éhes vagyok. A főzés vagy a család segítségével vagy rendeléssel oldom meg. Másnap már én se tudok megenni semmit.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülök,hogy nem velem van a baj. :)
Remélem,ez az undor nem fog sokáig tartani.
2009. nov. 7. 17:34
6/6 anonim válasza:
meddig tartot kérdező az undorod terhesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!