Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy mondtátok el a párotok...

Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Reggel koran teszteltem es meglattam "valami csikfele maszatot" a teszten. Egybol felraztam az almabol, nezze meg o is, o is latja-e, vagy csak odakepzelem. Persze, leszavazta. Vagyis latta o is, de fejebe vette, h csak az pozitiv ami eros, mint a kontroll. Hat erre meg egy hetet kellett varni, addig minden reggel teszteltem. :-)
2013. szept. 14. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Már próbálkoztunk 3-4 hónapja, de nem jött össze, mikor egyszer végre pozitív lett a teszt :) A párom mindig azt mondta hogy még a hülye is tud gyereket csinálni, csak ő nem, így kapott tőlem egy oklevelet névre szólóan, hogy nagyon hülye volt :) Nagyon tetszett neki :)
2013. szept. 14. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Épp családi ebédre készültünk, amikor miért is ne alapon megcsináltam a tesztet (ő javasolta egyébként). Mivel nem látszott rajta elsőre semmi, ki is dobtam dühömben, de valamiért úgy érztem, hogy vissza kell szednem a kukából. Annyira meglepődtem, a két csíkon, hogy majdnem rátörtem a férjemre a vécéajtót, még azt sem bírtam megvárni, hogy kijöjjön. Ő meg nyugodtan megnézte, félrerakta, és nem mondott semmit.

Utána negyed órán keresztül ültünk felette, hogy ez most mi. Alig mertük elhinni. Régóta próbálkoztunk.

Majd a férjem közölte, hogy egy teszt nem teszt, elrohant a közeli DM-be és az ÖSSZES kapható tesztből vett. Kb 10 darabbal jött haza. :D

2013. szept. 19. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Hajtogattam egy gólyát,s beletettem egy tesztet a csőrébe.Ez várta a vacsoraasztalon.Kibírtam,míg hazaért.Sajnos aznap beteg lett férjem,ezért kicsit kóma volt,de nagyon örült.A gólya azóta is a lámpán lóg,a baba meg 3-4 héten belül itt lesz velünk...
2013. szept. 20. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:
mi terveztük és nagyon vártuk, nemvárt után 2 napra hajnali 4 kor csináltam egy tesztet azért akkor mert reggel ment dolgozni és h együtt lássuk, negatív lett kidobtam nem sokáig vártam a csíkra 1 hónapja próbálkoztunk. másnap se jött még meg ideges voltam nekem sosem késik, kiturtam a szemetesből és 2 csík volt rajta, mondtam neki komoly kérdezte kerek szemekkel, gondoltam kipárolgás stb, gyors elrohantunk több tesztért! hazaérve gubbasztottunk a fürdőbe mikor telik le a 3 perc! erős pozi volt! őőő majd kicsattant én megijedtem...percekig csak ültem ott :D
2013. szept. 20. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Terveztük, az első hónapban sikerült is. Nem várt előtt 1 nappal teszteltem korán, halvány , de pozitív lett, szaladtam be a szobába, ahol Ő még szundikált, megsimogattam, rám nézett nagy álmos szemekkel, mutattam a tesztet, és csak nézte és pislogott. Potyogott a könnyem....nagyon örültünk, mind a ketten alig hittük el.. Másnap erősödött a csíkocska. :-)
2014. júl. 5. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!