Tehes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
a szitu az hogy aug1. El veteltem, most szeptember 13 van es nem jott meg a mensim csinaltam teszteket legalabb 10 et abbol 1 mutatott halvany ket csikot nem tudom mit gondoljak.... 6 het mulva kell mennem uh-ra mivel en angliaban elek es itt 12 hetesen adjak az elso uh-t aki tud segiteni vagy hasonlo helyzetben van legyszi irja meg koszi elore is.2013. szept. 13. 17:30
1/7 anonim válasza:
most mikor kellett volna megjönnie???
2/7 anonim válasza:
nem tudom, hány hetesen vetéltél el, de nekem pár hétig még pozitív volt a teszt.
3/7 anonim válasza:
A HCG nagyon lassan ürül ki a szervezetből és a ciklus sem áll rögtön helyre vetélés után. Ezért szokták javasolni az orvosok, hogy vetélés után 3 hónapig védekezzen a pár és csak utána próbálkozzon újra, hogy a szervezet visszanyerje egyensúlyi állapotát. Nem akarok vészmadár lenni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy várandós vagy, és nem csak a vetélés késői következményeit tapasztalod.
4/7 anonim válasza:
Mindket verzio lehetseges. Varhatsz babat is, de lehet, hogy meg az elozo terhessegbol nem urult ki a hcg. Mikor csinaltad azokat a teszteket? Melyik volt a pozitiv? S egy kivetelevel az osszes negativ volt? Mert ez akkor elgondolkodtato. Kanadaban elek, ismerem az egeszsegugyben zajlo korulmenyesseget... Nekem mehen kivuli terhessegem volt korabban, s mikor ujra teherbe estem, 6 hetesen mentem orvoshoz. Mondtam, hogy az elozo mehen kivul volt, s tudni szeretnem, hogy ezzel a babaval minden rendben van. 16 hetes kismama
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 10. en kellet volnA meg jonnie . Most 16. van. A melleim fajnak es ugyan azokat tapasztalom mint a kisfiamnal. A teszt meg mindig negativ,
a hasam sokat faj .lehet mehen kivuli?
2013. szept. 16. 14:15
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Mehen kivuli terhessegnel a teszt ugyanugy pozitiv, hiszen az a hcg szintet erzekeli, nem a beagyazodas helyet. Így, hogy a nem varttol mar 6 nap eltelt, egyre kisebb a terhesseg eselye, s negativ a teszt, de persze sosem lehet tudni. Szerintem keresd fel a nogyogyaszodat, o tobbet fog latni es mondani. Minden jot Neked!
7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel nagyon halvany pozitiv lett. 2 het es megyek uh ra nagyon kivancsi vagyok. Egy baratnom azt mondta hogy o mikor terhes lett olyan halvanyak voltak a tesztjei hogy alig latta egeszen a 14. Hetig. Igazabol ugy vagyok vele hogy ha jon jon ha nem nem.
2013. szept. 17. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!