Mostanában éjjel nem sokat alszom, össze vissza, hol hajnalba felkelek mosdó miatt, hol pedig mert nassolhatnékom van, érzem hogy fáradt vagyok de nem tudok egyszerűen elaludni?
Figyelt kérdés
De biztos a front meg a baba miatt.38 hetes vagyok már. Ti is akik nemsokára szülnek össze vissza alszotok?2013. szept. 11. 15:50
1/9 anonim válasza:
Én dettó ugyanígy vagyok! :) valamelyik nap hajnali négykor úgy éreztem muszáj ennem valamit mert éhen halok :D
2/9 anonim válasza:
36 hetes vagyok , de ugyanez, sőt kezd szokásommá válni,hogy pontosan 3:56-kor kipattan a szemem, elmegyek a mosdóba és egész 5ig nem is megy az alvás.
3/9 A kérdező kommentje:
hát lányok pont így vagyok én is:-) reggel 9kor meg hulla vagyok amikor a férjem kipihentem ébred, és ma nagy hassal nem is tudtam lepihenni egy percet sem, főztem, sütöttem 12-17ig....a női sors:-) iszonyat hogy telik az idő a konyhába. most lassabban csinálok mindent már, ezért telt el így az idő a konyhába . Nagyon elfáradtam....
2013. szept. 11. 17:08
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok :D
Hát igen :D Én a takarítással vagyok így, már szinte az egész ház csillog villog :D
Majd csak vége lesz már, nameg majd kifizetődik :)
5/9 anonim válasza:
Hu az alvas kin szenvedes mar par hete. Most 37 hetes vagyok. Faj a medencem, alig birok fordulni, a hasam nehez, ejjel tobbszor felebredek, kimegyek a mosdoba. Ma is fent vagyok hajnali 4-5-tol. Van olyan, hogy en is betamadom a hutot hajnali 5-kor :) Most meg kokadok persze... Lehet, hogy a termeszet igy keszit fel a nem alvos korszakra minket. Kitartas :)
6/9 A kérdező kommentje:
hát igen, most is hajnali fél 3, tegnap is pont ekkor keltem...és erre tessék, kezd fájni a torkom és kicsit folyik az orrom....38 hetesen? jaj ne..... a férjem gyógyul kifele, de tőle kaptam el szerintem. mit vegyek be ilyenkor? sós vZ gargarizálás, forró tea, méz, citrom, ezeket eszem, mert gyógyszert nem , még jó hogy nincs lázam.
2013. szept. 12. 02:45
7/9 anonim válasza:
Sziasztok sorstársak :)
Hát az alvással nekem is gondjaim vannak.
Óránként wc, ha a baba megmozdul az fáj és felébredek rá.
Erős jóslóim vannak, már nagyon várom a végét.
Kitartás már nincs sok hátra. :)
38hkm
8/9 anonim válasza:
Igaz még csak 33 hetes vagyok,de mindennap hajnali 2-3 között ébredek.Van,hogy vissza se bírok aludni,mert 5kor már amúgy is kellnem kell.Pisiléssel még szerencsére nincs gondom,de ez a kialvatlanság szőrnyű.Délután azért 1órácskára letudok szerencsére pihenni.Ez a nassolhatnék érzés meg most kezd rám tőrni :D Nem örülök neki,mert így is sokat híztam.A bébim is este aktívabb,de én még élvezem,sőt olyan jó amikor érzem mocorogni.Akkor is szeretem amikor kirúgja az oldalam,nem fáj :)Majd csak eltelik,de valszeg egyre rosszabb lesz.
9/9 anonim válasza:
Enis pontosan igy vagyok, forgolod(nek), pontban fel4kor felebredek, nem birok visszaaludni, ha megis, akkor csak lightosan, fel-felebredve. Es a ferjem a szememre hanyja, hogy reggel 7korul, mikor ebred a 2 evesunk nem en pattanok ki az agybol. El sem tudja kepzelni milyen faradt vagyok reggelre, szerintem azt hiszi lusta vagyok! Az nem szamit, hogy utana egesz nap a gyermekunket gondozom egeszen estig, es ejjel meg nem tudok aludni rendesen! ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!